Jumalanpalveluksia ja jumalanpalveluksia televisiossa ja radiossa

Elokuun jumalanpalveluksia ja hartauksia televisiossa ja radiossa

10.8.2020 13.47 Jumalanpalvelukset televisiossa

Jumalanpalvelukset televisiossa sunnuntaisin Yle TV1 klo 10

• 23.8. Jumalansynnyttäjän kuolonuneen nukkumisen liturgia Tapiolan Pyhittäjä Herman Alaskalaisen kirkossa
  • 13.9. Pelastusarmeijan jumalanpalvelus
  • Jumalanpalvelukset Yle Areenassa

Pisara-hartaudet lauantaisin Yle TV1

• 15.8. Saksofonisti Jukka Perko pohtii lahjoja ja äidin ohjetta.
  • 22.8. Mitä uutta on Uuden testamentin uudessa käännöksessä? Tuomas Juntunen (Ilm. 13:9-10).
  • 29.8. Murehtijan Raamatunkohta. Laulaja, lauluntekijä Viitasen Piia (Matt. 6:25-27) uusinta
  • Pisara Yle Areenassa

Jumalanpalvelukset radiossa sunnuntaisin Yle Radio 1 klo 10

• 16.8. Jumalanpalvelus Ulvilan kirkosta
  • 23.8. Pyhiinvaellusjumalanpalvelus Koloveden kansallispuiston maisemissa Enonkoskella
  • 20.8. Koululaisten jumalanpalvelus Kuusamon Pyhän Ristin kirkosta
  • Kuuntele jumalanpalveluksia Yle Areenassa

Radiohartaudet Yle Radio 1

Aamuhartaudet lähetetään Yle Radio 1:ssä ma-la klo 6.15, toinen lähetys klo 7.15.
Iltahartaudet lähetetään ma-pe klo 18.50, uusinta klo 23.00, lauantai-iltaisin rukoushetki klo 18.00.

Maanantai-iltaisin radiohartauksissa kuullaan Raamattua lasten lukemana. Lapset ovat itse valinneet lukemansa tekstikohdat ja myös kommentoivat lukemaansa lyhyesti.

Keskiviikkoaamuisin hartaudet ovat omaelämäkerrallisia. Elokuussa puhujana lähetystyöntekijä ja pappi Jukka Hautala Jerusalemista, 26.8. aloittaa oman sarjansa keskiviikkoaamuissa rovasti Pirjo Vahtola.
Lauantai-illan perinteisessä rukoushetkissä puhujina vaihtelevat elokuussa Markus Asunta ja Niilo Pesonen.

Keskiviikkoiltojen vapaamuotoisemmissa hartauksissa puhujina elokuussa papit Susanna Airola ja Johannes Alaranta.

Torstai-illoissa puhujina elokuussa toimitilapäällikkö Janne Näreranta sekä varhaisiän musiikkikasvattaja Heli Vapaakallio.

Kuuntele hartauksia Yle Areenassa

Horisontti sunnuntaisin klo 12.05 Yle Radio 1