lapsia kirkon kerhossa

Lapset ja perheet

Seurakunnan taloudellisesta tilanteesta johtuen kasvatuksen työntekijät ovat lomautettuna 1.12.2020-31.1.2021 välisen ajan,tällöin ei ole kerhotoimintaa!

Ilmoittaudu mukaan iloiseen seurakunnan toimintaan!

Seurakunnan säännöllisen ryhmätoiminnan näet täältä.  Aloita valitsemalla lähistön valikosta itseäsi kiinnostava ryhmä. Lisäksi järjestetään erilaisia lyhytaikaisempia ryhmiä sekä tapahtumia pitkin vuotta. Niistä saat tietoa lehtien kirkollisista ilmoituksista, kotisivujen uutisista ja seurakunnan fb-sivuilta.

Kaikki kerhomme alkavat viikolla 5 ja jatkuvat viikolle 19 asti. Kerhoja ei ole hiihtolomalla eikä hiljaisella viikolla.

Pappilan päiväkerhoryhmässä on vielä vapaita paikkoja jäljellä,niitä voi tiedustella Kimmo Koivistolta p. 044 7771817 tai Lastenohjaaja Anne Salolta p.044 7771837