Apua ja tukea elämääsi

Diakonia on kristillisestä uskosta ja rakkaudesta lähtevää auttamistyötä.
Toimintamuotoja ovat muun muassa vastaanotto, kotikäynnit, ryhmät, vapaaehtoistyö, ruokajakelu.
Elämän erilaisten vaikeuksien ja vastoinkäymisten kohdatessa voit ottaa luottamuksella yhteyttä diakoniatyöntekijöihin.

Vastaanottoajat: Säkylä ma-pe 911 ja Köyliö ma-ti 911

Diakonian ajankohtaisista tapahtumista ja tilaisuuksista ilmoitetaan seurakuntatiedot-kohdassa.

Palveleva puhelin

Palveleva puhelin numerossa 0400 22 11 80 tarjoaa soittajalle mahdollisuuden purkaa mieltä painavia asioita puhelimitse nimettömänä.

Apua ja tukea parisuhteeseen ja perhe-elämään

Puhuminen auttaa. Rauman seurakunnan perheneuvojat ovat sinua ja perhettäsi varten - olipa perheesi sitten yksi- tai monijäseninen. Perheasiain neuvottelukeskuksesta voit varata keskusteluajan itsellesi tai itsellesi ja kumppanillesi. Voit myös hyödyntää kirkon ja Vauva-lehden yhteistyössä syntynyttä parisuhdeneuvolaa verkossa.

Seurakunnan eroryhmässä saat vertaistukea ja ammatillista ohjausta arjen jaksamiseen eron jälkeen.

Yhteisvastuu keräys

täyttää 70 vuotta tänä vuonna. Koteihin on jaettu pankkisiirtolomakkeet  - kiitos kun osallistut!

Aiheena tänä vuonna vanhemmuuden tukeminen ja tuotosta käytetään 20% oman seurakunnan diakoniatyön kautta.