Apua ja tukea elämääsi

Diakonia on kristillisestä uskosta ja rakkaudesta lähtevää auttamistyötä. Toimintamuotoja ovat muun muassa vastaanotto, kotikäynnit, ryhmät, vapaaehtoistyö, ruokajakelu.Elämän erilaisten vaikeuksien ja vastoinkäymisten kohdatessa voit ottaa luottamuskella yhteyttä vs. diakonissa Katri Saariseen puh. 044 725 1103.

Seurakunnan ruokajakelu

Kaffeli

Maanantaisin klo 10-12 ja torstaisin klo 12.30-14.

SPR satunnaisesti myös jakamassa vaatteita ja kodintarvikkeita.

Säkylän seurakuntatalo, Tuulimyllyntie 21

Safkatti

Perjantaisin klo 10-12

Kepolan kerhotila, Köyliöntie 4

Poikkeusaukioloajat kevät/kesä 2022:

To 14.4. Safkatti

Pe 15.4. Pitkäperjantai, ei ruokajakelua

Ma 18.4. 2. Pääsiäispäivä, ei ruokajakelua

To 26.5. Helatorstai, ei ruokajakelua

To 23.6. Safkatti

Pe 24.6. Juhannusaatto, ei ruokajakelua

Ruuanhaku pääsääntöisesti kerran viikossa.

Diakonian ajankohtaisista tapahtumista ja tilaisuuksista ilmoitetaan seurakuntatiedot- kohdassa.

Apua ja tukea parisuhteeseen ja perhe-elämään

Puhuminen auttaa. Rauman seurakunnan perheneuvojat ovat sinua ja perhettäsi varten - olipa perheesi sitten yksi- tai monijäseninen. Perheasiain neuvottelukeskuksesta voit varata keskusteluajan itsellesi tai itsellesi ja kumppanillesi. Voit myös hyödyntää kirkon ja Vauva-lehden yhteistyössä syntynyttä parisuhdeneuvolaa verkossa.

Palveleva puhelin

Palveleva puhelin numerossa 0400 22 11 80 tarjoaa soittajalle mahdollisuuden purkaa mieltä painavia asioita puhelimitse nimettömänä.

Diakoni Katriina Koho
Diakoni Katriina Koho on poissa 30.11.2022 asti.