Apua ja tukea

Diakonia on kristillisestä uskosta ja rakkaudesta lähtevää auttamistyötä.

Toimintamuotoja ovat muun muassa vastaanotto, kotikäynnit, ryhmät, vapaaehtoistyö, ruokajakelu.Elämän erilaisten vaikeuksien ja vastoinkäymisten kohdatessa voit ottaa luottamuksella yhteyttä diakoniatyöntekijöihin.

Vastaanottoajat: Säkylä ma-pe 911 ja Köyliö ma-ti 911

Diakonian ajankohtaisista tapahtumista ja tilaisuuksista ilmoitetaan seurakuntatiedot-kohdassa.

Diakoniatyö jakaa yhteisvastuun oman seurakunnan osuuden tukistipendeinä peruskoulun päättäneille toisen asteen opinnot aloittaville  säkyläläisille nuorille.

Tukistipendejä jaetaan 5-6 kpl. Vapaamuotoisesta hakemuksesta tulee selvitä:
- henkilötiedot ( nimi, ikä,yhteystiedot)
- oppilaitos todistus oppilaaksi hyväksymisestä
- perustelut tuen tarpeellisuudesta

Hakemukset toimitetaan viimeistään 16.8.2019 mennessä Säkylä-Köyliön seurakunta/ diakoniatyö Rantatie  254 27800 Säkylä  tai sähköisesti hilkka.koivisto(at)evl.fi. Diakonian suunnitteluryhmä valitsee tukistipendin saajat 19.8.2019 ja saajille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti.