lapsia kiipeilytelineessä

Kouluikäiset

Seurakunnan 7-14-vuotiaille suunnatun toiminnan tarkoituksena on lapsen kristillisen kasvun tukeminen eri toimintamuotojen avulla.

Kerhot

Pysäkki:
(Tanja)

7-12-vuotiaille Pappilassa perjantaisin klo 13-15.

Pelailua, yhdessäoloa ja läksyjen tekoa. Voi tulla ja lähteä mihin aikaan vaan. Kerhossa kokkailaan silloin tällöin.

Sählykerho:
(Kimmo)

Huovinrinteen koululla (Koulutie 5) 7-9- vuotiaille keskiviikkoisin klo 18.30-19.30

Kokkikerho:
(Kimmo)

Kepolan kerhotilassa (Köyliön seurakuntatalossa) kokoontuu torstaisin Safkasankarit klo 15.30 – 17.00.

Kerho toteutetaan yhteistyössä 4H yhdistyksen kanssa.

Kepparikerho:
(Kimmo)

Pytingillä keskiviikkoisin klo 16.00 – 17.30.

Kerho toteutetaan yhteistyössä 4H-yhdistyksen kanssa.

Tule mukaan ja tuo kaverisikin! Kaikki kerhomme ovat maksuttomia!

Kesätoiminta Sporttia ja huolenpitoa

Mikäli vallitseva koronatilanne sallii, Sporttia ja huolenpitoa -kesätoiminta toteutetaan neljättä kertaa 7.6.-2.7.2021 Säkylän seurakuntatalolla ja sen lähipiirissä. Säkyläläisille 1.-4.-luokkalaisille lapsille tarkoitettu päivätoiminta pitää sisällään mm. liikuntaa, askartelua sekä mukavaa yhdessä tekemistä ja -olemista. Ohjaajien vetämää toimintaa on päivittäin klo 7.45-16.15 välisenä aikana, mukaan voi ilmoittautua kokopäiväisesti tai puoleksi päiväksi.

Päivätoiminnan järjestävät yhteistyössä Säkylä-Köyliön seurakunta, Säkylän kunta ja Säkylän Urheilijat ry. Vastuuohjaajat ovat koulutettuja nuorisokasvatuksen asiantuntijoita ja kaikki lapset ovat vakuutettuja Säkylä-Köyliön seurakunnan toimesta. Päivätoimintaan ei ole mahdollista saada lapselle henkilökohtaista ohjaajaa.

Toiminnassa huomioidaan tarkasti vallitsevat koronarajoitukset. Toimintaa ei järjestetä juhannusaattona pe 25.6.

HINNAT:

Kokopäivä
(sis. aamupala, lounas ja välipala)
100 eur
Puolipäivä
(6 h, sis. lounas ja aamupala/välipala)
60 eur

Päivätoiminnan maksuihin ei ole mahdollista hakea alennusta perheen tulojen perusteella, ei sisaralennuksia. Lasku lähetetään huoltajalle kesäkuussa.

Ilmoittautuminen kesätoimintaan alkaa ma 1.3. klo 10.00 tämän linkin kauttaLinkki avautuu uudessa välilehdessä (siirryt Säkylän kansalaisopiston ilmoittautumisjärjestelmään, avautuu uuteen välilehteen).

Netti-ilmoittautuminen päättyy pe 30.4. klo 14.00. Sen jälkeen ilmoittautumiset puh. 046 681 6979/Tanja Raitanen (Säkylä-Köyliön seurakunta). Paikkoja on rajoitettu määrä.

Voit ilmoittaa lapsesi ilmoittautumisen yhteydessä myös Säkylän kunnan järjestämään päiväuimakouluun ma-to 21.6.-24.6. ja ma-ke 28.6-30.6. välisenä aikana Euran uimahalliin. Uimakoulu järjestetään, mikäli koronatilanne sen sallii. Sporttia ja huolenpitoa -kesätoimintaan osallistuvat lapset ohjataan opastetusti uimakoulun 2. aamupäiväryhmän yhteiskyytiin ja takaisin. Tarkempi uimakouluinfo lähetetään uimakouluun ilmoittautuneille kesäkuussa. Uimakoululasku lähetetään huoltajalle erikseen.

Päivätoimintaan osallistuvat saavat 10 euron alennuksen Säkylä-Köyliön seurakunnan varhaisnuorten yöleirimaksusta.
Lisätiedot leireistä: www.sakyla-koylionseurakunta.fi/

Lisätiedot: