Diakonia on kristillisestä uskosta ja rakkaudesta lähtevää auttamistyötä.

Toimintamuotoja ovat muun muassa vastaanotto, kotikäynnit, ryhmät, vapaaehtoistyö, ruokajakelu.

Elämän erilaisten vaikeuksien ja vastoinkäymisten kohdatessa voit ottaa luottamuksella yhteyttä diakoniatyöntekijöihin.

Vs. diakonissatyöntekijä Katri Saarinen (diakoni Katriina Kohon sijaisena 31.11.2022 asti)
- päävastuu diakoniatyöstä
- tavattavissa Säkylän srk-talolla torstaisin klo 12.30 - 14.00 ja Köyliön srk-talolla perjantaisin 10.00 - 12.00-
- muut tapaamiset seurakunnan tiloissa tai kodeissa sovitaan erikseen puh. 044 7251103

Sähköposti katri.saarinen@evl.fi

Tanja Raitanen
- tavoitettavissa arkisin klo 8.00 - 15.30 numerosta 044 7771830
- ruokajakelu
- naisten saunailta
- diakoninen perhetyö

Sähköposti tanja.raitanen@evl.fi

Diakonian ajankohtaisista tapahtumista ja tilaisuuksista ilmoitetaan seurakuntatiedot-kohdassa.

Katriina Koho

diakoni

Katriina poissa ja sijaisena toimii Katri Saarinen.

Olen pitkään diakoniatyötä tehnyt arjen työntekijä. Sydäntä lähellä on yksittäisen ihmisen kohtaaminen ja taakkojen jättäminen rukouksessa Jumalan käsiin.

Kotielämässä arjen jakavat ja iloa antavat aviomies, 3 tytärtä ja kaksi koiraa.

Mottoni on: aina vois olla huonomminkin. Ei siis syyntä lannistua, aina on toivoa.

Tanja Raitanen

Lastenohjaaja (työkuvassa myös diakoniatyötä)
Rantatie 254
27800 Säkylä

Diakoniatyöntekijä (50%) - ruokajakelu, naisten saunaillat ja diakoninen perhetyö - tavoitettavissa puhelimitse ma-pe klo 8.00-15.30. - lastenohjaaja (50%)

Katri Saarinen

vs. diakoniatyöntekijä

Toimii Diakoni Katriina Kohon sijaisena. Paikalla Säkylän srk-talolla torstaisin klo 12.30-14.00 ja Köyliön srk-talolla perjantaisin klo 10.00-12.00. Muut tapaamiset seurakunnan tiloissa tai kotikäynnit sovitaan erikseen.