Pihlavan leiri- ja toimintakeskus

Lehmuuntie 35 , 27800 Säkylä
044 7771821
pihlavan.leirikeskus@evl.fi

Pihlavan leirikeskus sopii loistavasti perhejuhlien, leirien, kokouksien ja kurssien pitopaikaksi. Juhlan järjestelyt voit hoitaa itse, sopien siitä Pihlavan henkilökunnan kanssa tai mahdollisesti pyytää pitopalvelua ulkopuolelta.

Pihlavan leiri- ja toimintakeskus on sillalla mantereeseen yhdistetty kahden hehtaarin saari, joka sijaitsee Pyhäjärven pohjoisrannalla. Säkylän keskustaan on noin kaksi kilometriä matkaa. 

Kauko Kauniston suunnittelema päärakennus on rakennettu v. 1988 ja arkkitehti Pekka Pitkäsen käsialaa oleva saunarakennus v. 1983.

Pihlavan leiri- ja toimintakeskus sopii ympärivuotiseen käyttöön. Päärakennuksessa on tilaa 120 henkilölle. Majoitustilaa on puolestaan 52 hengelle, huoneissa on suihku/wc. Jokaisesta huoneesta on järvinäköala.

Pihlavan saunalla on tilaa n.35 henkilölle. Rakennuksessa on kaksi saunaa omilla pukuhuoneilla sekä tilava takkahuone kauniilla järvimaisemalla. Rakennuksesta löytyy myös pieni keittiö perusvarustuksella. Kesällä on mahdollisuus lähteä uimaan laiturilta tai hiekkarannasta, talvella laiturilta pääsee avantoon.

Leirikeskuksen ja saunan läheisyydessä on hirsilaavu. Polttopuut kuuluvat mukaan vain leiriläisille, joten ota puita mukaan.

Voit varata Pihlavan leiri- ja toimintakeskus päärakennuksen, saunan ja laavun erikseen tai yhdessä, varaukset Pihlavan henkilökunnalta.

 

Vietä juhlasi luonnonkauniissa paikassa, jonka vieraasi muistavat pitkään!

Pihlavan leiri- ja toimintakeskuksen hinnasto

   

Päärakennus edestä päin kuvattuna. Pihasta löytyy myös lipputanko.      


Päärakennuksen ruokasaliin mahtuu monta ruokailijaa.                                        

Majoitushuoneissa on jokaisessa oma wc ja suihku.        

                                                          

Aulatila

        

Pihlavan rantamaisemaa.                                             

Lentopallokenttä. Lentopallokentän vieressä on hiekkalaatikko kesäleikkeihin.

Päärakennuksen takaterassi, jossa myös ulkogrilli.

Kesäpäivän lumoa pihlavassa. Pyhäjärvi on kaunis.

Talvimaisemaa Pihlavasta.                                                                         

Leirikeskukselle tullaan hiekkatiesiltaa pitkin. Sillan päätyttyä saavut muutaman auton parkkipaikalle. Bussikyydillä tulevat pystyy tuomaan ja hakemaan ihan leirikeskuksen viereen, sillä pihassa pystyy kääntämään isommankin ajoneuvon.  

Pysäköinti
wc
Wi-Fi
Esteetön kulku

Tapahtumat

pe 19.11. klo 16.00

Lehmuuntie 35, 27800 Säkylä

Retket ja leirit (hiljaisuuden retriitti)

Hoitavan sylin retriitti. Ohjaajana Anna-Kaisa Hautala. Hinta omin liinavaattein 124€, sisältää majoituksen ja täysihoidon. Ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat tiedot retriittikirjeessä. Lisätiedot ja ilmoittautumiset 10.11. mennessä mieluiten sähköpostilla: anna-kaisa.hautala@evl.fi