Köyliön kirkko

Kirkkosaarentie 217, 27710 Köyliö

Köyliön kirkko

Säkylän ja Köyliön seurakunnat yhdistyivät Säkylä-Köyliön seurakunnaksi 1.1.2016. Uuden seurakunnan kirkoissa siirryttiin jumalanpalvelusten osalta vuoroviikkojärjestelyyn.

Jumalanpalvelus on parillisina viikkoina Köyliön kirkossa klo 10 ja Säkylän kirkossa klo 18. Vastaavasti parittomina viikkoina Säkylässä klo 10 ja Köyliössä klo 18. Poikkeuksista tiedotetaan Alasatakunnan seurakuntatiedoissa sekä kotisivuilla kohdassa "seurakuntatiedot paikallislehdessä", sivuille pääset tästä.

Järvisalin wc-tilat ovat käytössä jumalanpalvelusten ja muiden kirkossa pidettävien tilaisuuksien aikana, kesäisin kesäkahvion aukioloaikoina ( klo 1115) ja silloin, kun työntekijöitä on paikalla.

Kirkkosaarentie 217, 27710 Köyliö

Messu (Hiljaisuuden messu)

Hiljaisuuden messussa lauletaan hiljaisuuden lauluja. Se on musiikkia, joka kutsuu meitä hiljentymän ja kuulostelemaan Jumalan kasvojen edessä, mitä minulle kuuluu. Mukana Ismo Nieminen, Mikko Pelkonen ja Nuottakööri.

Kirkkosaarentie 217, 27710 Köyliö

Sanajumalanpalvelus (Enkelikirkko)