Säkylän seurakuntatalo

Näkymä Säkylän seurakuntatalon pääovelle

Tuulimyllyntie 21, 27800 Säkylä

Seurakuntatalolla voi pitää kastejuhlia, muistotilaisuuksia, konsertteja ja kokouksia.

Seurakuntatalon vuokra 2024

Kahviossa on tilat 32 henkilölle, kahvio- ja kokoustilassa noin 64 henkilölle ja salissa noin 96 henkilölle. Koko talossa tilat noin 160 henkilölle. Kahvio- ja kokoustilassa on piano ja salissa flyygeli ja valkokangas (kiinteä). Käytettävissä wifi, siirrettävä datatykki ja siirrettävä valkokangas (käytöstä sovittava etukäteen).

Seurakuntatalolla on prikaatilta lahjoituksena saatu kastelmalja telineineen ja risteineen. Kastemaljan sekä seurakunnan lainattavan kastemekon käytöstä sovittava etukäteen.

Varustetasoon kuuluvat kahvi- ja ruoka-astiastot sekä tarjoiluastiat, valkoiset pöytäliinat, tuikkukynttilänjalat (ei kynttilöitä) ja maljakot.

Keittiössä iso kahvinkeitin (80 kkp) sekä Moccamaster, mikroaaltouuni, suurkeittiöliesi, iso uuni, kylmiö ja astianpesukone.

Säkylän seurakuntatalo sijaitsee kirkkoaukiolla, jota rajaavat seurakunnan tärkeät rakennukset kirkko, pappila ja seurakuntatalo. Sinne kokoonnutaan kastejuhliin ja muistotilaisuuksiin, rippikouluun ja kuoroharjoituksiin. Myyjäiset ja lähetyslounaat, konsertit, hartaushetket ja kokoukset kuuluvat talon elämään.

Vuonna 1966 rakennetun talon on suunnitellut arkkitehti, professori Pekka Pitkänen. Pitkänen on yksi keskeisistä modernismin kehittäjistä suomalaisessa arkkitehtuurissa.

 

 

Sijainti kartalla

Esteetön kulku Esteetön kulku
Pysäköinti Pysäköinti
wc wc
Kahviastiasto
Ruokailuastiasto
Keittiö
Pöytiä ja tuoleja
Wifi
Videotykki
Valkokangas
Piano/flyygeli
Kastemalja

Tapahtumat

pe 21.6. klo 18.00

Tuulimyllyntie 21, 27800 Säkylä

Juhannusaaton iltahetki

Tervetuloa viettämään yhteistä suvi-illan hetkeä