Järvisali

Kirkkosaarentie 217 , 27710 Köyliö

Alunperin kappeliksi rakennettu Järvisali on Köyliön kirkon ja hautausmaan vieressä sijaitseva monitoimitila, jonka ikkunoista avautuu kaunis näkymä Köyliöjärvelle. Järvisalin on suunnitellut arkkitehti Kauko Kaunisto ja  tuomiorovasti Lauri Huovinen vihki sen käytöön 15.05.1967.  Järvisali sopii muistotilaisuuksiin tai muihin pienimuotoisiin perhejuhliin.

Opastuksesta on sovittava erikseen. Varaukset kirkkoherranvirastosta puh. 044 7771801.

Järvisalin wc-tilat ovat käytössä jumalanpalvelusten ja muiden kirkossa pidettävien tilaisuuksien aikana, kesäkahvion aukioloaikoina ja silloin, kun työntekijöitä on paikalla.

Järvisalissa on mahdollista järjestää pienimuotoisia muistotilaisuuksia, kaste- ja rippijuhlia. Siellä on kahvi- ja keittoruokailuastiat 50 hengelle, kukkamaljakot ja kynttilänjalat, valkoiset pöytäliinat, piano ja virsikirjat. Järvisalin varaukset kirkkoherranvirastosta puh. 044 7771801.

Järvisalin vuokra v. 2020
​​​​​​​Järvisalin vuokra v. 2021