Kastetut, avioliittoon aikovat, avioliittoon vihityt ja kuolleet

Avioliittoon vihityt:

Kastettu:

Kuollut :

Toivo Olavi Tuomola 94 v.
    Hilkka Esteri Halonen 85 v.
    Iina Maria Kurtakko 12 v.

Säkylä-Köyliön seurakunnan ja Köyliön kappeliseurakunnan
seurakuntatiedot paikallislehdessä

Kirkkoherranvirasto

Viraston aukioloajat Säkylässä ma, ke ja to klo 9-13 ja Köyliössä ti ja pe klo 9-13.
Puhelinpalvelu avoinna ma-pe klo 9-13 p. 044 7771801 sposti sakyla-koylio.srk@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Jatkossa striimataan lähinnä klo 10 jumalanpalvelukset, iltakirkkoja silloin, kun on hiljaisuuden messu tms.
Striimaus nähtävissä sunnuntain ajan.

Su 5.2. klo 10             Messu Säkylän kirkossa Kaukinen ja Pelkonen, palveluvuorossa Säkylän eläkeliitto. Messun jälkeen Säkylän eläkeliiton tarjoamat kahvit kirkossa.

Su 5.2. klo 18             Pyhäkoulu Pappilassa yli 4-vuotiaille.

Ma 6.2. klo 17            Naisten saunaillan väki kokoontuu Säkylän seurakuntatalolla.

Ti 7.2. klo 17.30         Nuottaköörin harjoitus Säkylän srk-talolla.

Ke 8.2. klo 10–12      Perhekerho Kepolan kerhotilassa.

Ke 8.2. klo 11.30       Säkylän seurakuntatalossa kaikille laulavaisille avoin Päiväkuoro. Kolme varttia laulua, lopuksi kaffeet. Päiväkuoro kokoontuu vuoroviikoin Säkylän ja Köyliön seurakuntataloilla.

Ke 8.2. klo 17            Lasten musiikkikerho alakouluikäisille.

To 9.2. klo 18            Kenianlähetyspiiri ja paikallisosaston vuosikokous Kinnasella Tervantekijäntie 8, mukana Johan Heikkula.

To 9.2. klo 18.15       Kirkkokuoroharjoitus Säkylän srk-talolla.

Su 12.2. klo 10          Messu Köyliön kirkossa Nieminen ja Ketola. Palveluvuorossa Köyliö-seuran Ystävät- jaosto. Messun jälkeen seura järjestää Yhteisvastuu-lounaan Köyliön srk-talolla

Su 12.2. klo 18          Kinkerit Pyhäjoen rukoushuoneella Nieminen ja Ketola.

Sururyhmä läheisensä lähiaikoina menettäneille:

Ryhmä 2 Säkylän srk-talolla 22. ja 29.3. sekä 12.4., ilmoittautumiset 15.3. mennessä.
Ryhmien maksimikoko 8 henkeä. Ilmoittautumiset kotisivujen kautta tai soittamalla kirkkoherranvirastoon 044–777 1801.

Voimasiskot -ryhmä TÄYNNÄ

Vuonna 2022 kastettujen lasten kastepuunlehdet ovat noudettavissa kirkkoherranvirastosta sen aukioloaikoina.

Tiedote

Säkylä-Köyliön seurakunnan hautausmailla on hautoja, joiden määräaikainen hallinta-aika on päättynyt. Haudat, joiden hallinta-aika on päättynyt 2019, on merkitty haudalle asetetulla tiedotteella. Hautaoikeuden haltija voi halutessaan jatkaa hautaoikeuden voimassaoloaikaa (KL 1274/2003 17 luku 2 § 2 mom.). Määräajaksi lunastetun haudan hautaoikeus päättyy ilman irtisanomista, kun määräaika on kulunut umpeen.

Hallinta-ajan jatkaminen ei ole pakollista, haudasta voi halutessaan myös luopua. Tällöin omaisen tulee poistaa haudalta hautamuistomerkki ja hauta palautuu seurakunnalle. Hallinta-ajan jatkosopimuksen kuulutusaika on 6 kk. Hallinta-ajan jatkon maksut 25 vuodeksi ovat 1-2 hautapaikasta 50 euroa ja yli kahdesta hautapaikasta 100 euroa.

Hautausmailla on myös paljon hautoja, joiden hallinta-aika on umpeutunut jo ennen vuotta 2019. Myös näille haudoille laitetaan tiedotteita kesän aikana. Hautaoikeuden haltijaa pyydetään olemaan yhteydessä seurakunnan taloustoimistoon, jos haluaa hallinta-aikaa jatkaa, luopua haudasta tai haluaa muuten varmistaa hallinta-ajan voimassa olon.

Älkää käykö vanhoilla  Säkylän ja Köyliön seurakuntien kotisivuilla

Niitä klikkaamalla todennäköisesti aiheutatte ongelmia omalle tietokoneellenne !!
sakylanseuranta.fi  ja koylionseurakunta.fi ei ole MITÄÄN tekemistä seurakuntamme kanssa !!