Avioliittoon aikovat, kastetut, avioliittoon vihityt ja kuolleet

​​​​

Avioliittoon vihitty

Hannu Markus Saarinen ja Katja Susanna Salo

Kuolleet
​​​​                         Elna Maria Ruohola, 84v.
​​​​​​​                                    Jukka Ilmari Julin, 72v.

Säkylä-Köyliön seurakunnan ja Köyliön kappeliseurakunnan
seurakuntatiedot paikallislehdessä

Kirkkoherranvirasto
​​​Viraston aukioloajat Säkylässä maanantaisin klo 9-13 ja Köyliössä tiistaisin klo 9-13.
​​​​​​​Puhelinpalvelu avoinna ma-pe klo 9-13 p. 044 7771801
sposti sakyla-koylio.srk@evl.fi

Kirkot ovat avoinna seurakuntalaisille, hygienia- ja kokoontumisohjeita noudattaen.
Jatkossa striimataan lähinnä klo 10 jumalanpalvelukset, iltakirkkoja myös silloin kun on hiljaisuuden messu tms. Striimaus nähtävissä sunnuntain ajan.

​​​​​​​​​Su 17.1. klo 10 Sanajumalanpalvelus Köyliön kirkosta. Hautala, Pelkonen. Ei avoin seurakuntalaisille. Striimataan.

Su 17.1. klo 18 Pyhäkoulu Säkylän pappilassa.

Su 17.1. klo 19 Käsityökerho Pappilan puikot Pappilassa. Uudet käsityöläiset - tulkaa rohkeasti mukaan!
Myös lahjoituslankoja kaivataan ahkerille neulojille.

Ke 20.1. klo 18 Kenianlähetyspiiri Säkylän Pappilassa. Mukana Markus Saarenketo
​​​​​​​
Su 24.1. klo 10 Sanajumalanpalvelus Säkylän kirkosta. Hautala, Pelkonen. Ei avoin seurakuntalaisille. Striimataan.

Diakoniatyö

Lämmin kiitos kaikille Säkylä-Köyliön seurakunnan diakoniatyötä eri tavoin tukeneille: lahjoittajille, vapaaehtoisille ja yhteistyökumppaneille.
​​​​​​​Olette auttaneet auttamaan!

Tiedote

Säkylä-Köyliön seurakunnan hautausmailla on hautoja, joiden määräaikainen hallinta-aika on päättynyt. Haudat, joiden hallinta-aika on päättynyt 2019, on merkitty haudalle asetetulla tiedotteella. Hautaoikeuden haltija voi halutessaan jatkaa hautaoikeuden voimassaoloaikaa (KL 1274/2003 17 luku 2 § 2 mom.). Määräajaksi lunastetun haudan hautaoikeus päättyy ilman irtisanomista, kun määräaika on kulunut umpeen.

Hallinta-ajan jatkaminen ei ole pakollista, haudasta voi halutessaan myös luopua. Tällöin omaisen tulee poistaa haudalta hautamuistomerkki ja hauta palautuu seurakunnalle. Hallinta-ajan jatkosopimuksen kuulutusaika on 15.07.2020 - 15.01.2021. Hallinta-ajan jatkon maksut 25 vuodeksi ovat 1-2 hautapaikasta 50 euroa ja yli kahdesta hautapaikasta 100 euroa.

Hautausmailla on myös paljon hautoja, joiden hallinta-aika on umpeutunut jo ennen vuotta 2019. Myös näille haudoille laitetaan tiedotteita kesän aikana. Hautaoikeuden haltijaa pyydetään olemaan yhteydessä seurakunnan taloustoimistoon, jos haluaa hallinta-aikaa jatkaa, luopua haudasta tai haluaa muuten varmistaa hallinta-ajan voimassa olon.

Alkää käykö vanhoilla  Säkylän ja Köyliön seurakuntien kotisivuilla

- niitä klikkaamalla todennäköisesti aiheutatte ongelmia omalle tietokoneellenne !!

sakylanseuranta.fi  ja koylionseurakunta.fi ei ole MITÄÄN tekemistä seurakuntamme kanssa !!