Avioliittoon aikovat, kastetut, avioliittoon vihityt ja kuolleet

Kastettu
​​​​​​​                    Eelis Raimo Johannes Rajala (Köyliön kappelisrk)

​​​​​​​                    Hugo Pentti Henrik Kotiranta (Köyliön kappelisrk),

Kuollut

​​​​                  Lilja Marjatta Mäki, 99v,

Ritva Seija Anneli Ojala, 76v.

​​​​​​​                    Jussi Olavi Lamminen, 59v. (Köyliön kappelisrk)

Säkylä-Köyliön seurakunnan ja Köyliön kappeliseurakunnan
seurakuntatiedot paikallislehdessä

Virasto avoinna Köyl​​​​​​​iössä tiistaina 20.4.2021 klo 12-15.
​​​Viraston aukioloajat Säkylässä maanantaisin klo 9-13 ja Köyliössä tiistaisin klo 9-13.
​​​​​​​Puhelinpalvelu avoinna ma-pe klo 9-13 p. 044 7771801
sposti sakyla-koylio.srk@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Jatkossa striimataan lähinnä klo 10 jumalanpalvelukset, iltakirkkoja myös silloin kun on hiljaisuuden messu tms. Striimaus nähtävissä sunnuntain ajan

Su 18.4. klo 10 Sanajumalanpalvelus Säkylän kirkosta. Sydänyhdistyksen kirkkopyhä. Hautala, Pekka Jokitalo. Tekstinlukija Urho Nurmi, laulu Mikko Tuomola, Reijo Kukkonen. Ei avoin seurakuntalaisille. Striimataan.

Ke 21.4. klo 10 Perhekerho kokoontuu Pappilassa. Loppukevään ajan perhekerhot kokoontuvat vain kerran viikossa Säkylässä. Seuraamme rajoituksia, joten muutokset ovat mahdollisia.

Su 25.4. klo 10 Messu Köyliön kirkosta. Vuola, Ketola. Ei avoin seurakuntalaisille. Striimataan .
​​​​​​​Su 25.4 klo 11.15 -12.30 Striimauksen jälkeen mahdollisuus tulla kirkkoon ehtoolliselle. Ei ennakkoilmoittautumista.

Su 25.4. klo 18 Pyhäkoulu Säkylän pappilassa

Tiedote

Säkylä-Köyliön seurakunnan hautausmailla on hautoja, joiden määräaikainen hallinta-aika on päättynyt. Haudat, joiden hallinta-aika on päättynyt 2019, on merkitty haudalle asetetulla tiedotteella. Hautaoikeuden haltija voi halutessaan jatkaa hautaoikeuden voimassaoloaikaa (KL 1274/2003 17 luku 2 § 2 mom.). Määräajaksi lunastetun haudan hautaoikeus päättyy ilman irtisanomista, kun määräaika on kulunut umpeen.

Hallinta-ajan jatkaminen ei ole pakollista, haudasta voi halutessaan myös luopua. Tällöin omaisen tulee poistaa haudalta hautamuistomerkki ja hauta palautuu seurakunnalle. Hallinta-ajan jatkosopimuksen kuulutusaika on 15.07.2020 - 15.01.2021. Hallinta-ajan jatkon maksut 25 vuodeksi ovat 1-2 hautapaikasta 50 euroa ja yli kahdesta hautapaikasta 100 euroa.

Hautausmailla on myös paljon hautoja, joiden hallinta-aika on umpeutunut jo ennen vuotta 2019. Myös näille haudoille laitetaan tiedotteita kesän aikana. Hautaoikeuden haltijaa pyydetään olemaan yhteydessä seurakunnan taloustoimistoon, jos haluaa hallinta-aikaa jatkaa, luopua haudasta tai haluaa muuten varmistaa hallinta-ajan voimassa olon.

Alkää käykö vanhoilla  Säkylän ja Köyliön seurakuntien kotisivuilla

- niitä klikkaamalla todennäköisesti aiheutatte ongelmia omalle tietokoneellenne !!

sakylanseuranta.fi  ja koylionseurakunta.fi ei ole MITÄÄN tekemistä seurakuntamme kanssa !!