Avioliittoon aikovat, kastetut, avioliittoon vihityt ja kuolleet

Kastettu      Sofia Aleksandra Heino

Kuollut      Liisa Vilhelmiina Uusitalo, 94v.

Säkylä-Köyliön seurakunnan ja Köyliön kappeliseurakunnan
seurakuntatiedot paikallislehdessä

Arkkihiippakunnan tuomiokapituli on antanut AVIn päätösten johdosta uudet ohjeet seurakunnille.

Päätökset ovat voimassa heti,

1. Vahva maskisuositus. Koronapassia ei kysytä jumalanpalveluksissa, kirkollisissa toimituksissa ja hartauksissa.
    Koronaturvallisuudesta huolehditaan etäisyyksillä, maskeilla ja käsihygienialla.

2. Tilaisuuksissa joissa ei kysytä korona passia kirkkoihin otetaan sisälle 1/5 osa sinne mahtuvista ihmisistä.
   Köyliön kirkkoon 150 ja Säkylän kirkkoon 160 henkilöä.

Kirkkoherranvirasto

Viraston aukioloajat Säkylässä ma, ke ja to klo 9-13 ja Köyliössä ti ja pe klo 9-13.
Puhelinpalvelu avoinna ma-pe klo 9-13 p. 044 7771801 sposti sakyla-koylio.srk@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Jatkossa striimataan lähinnä klo 10 jumalanpalvelukset, iltakirkkoja myös silloin kun on hiljaisuuden messu tms.
Striimaus nähtävissä sunnuntain ajan.

Ke 19.1. klo 18 Kenian lähetyspiiri Pappilassa. Ketola.

Su 23.1. klo 10 Messu Säkylän kirkossa. Lit. Nieminen, saar. Isotalo, Pelkonen. Palveluvuorossa Pappilan puikot. Neulekirkossa voit ottaa neuletyön mukaan ja neuloa. Kolehtiin voit tuoda myös lankoja pappilan puikoille.

Su 23.1. klo 18 Pyhäkoulu Säkylän Pappilassa. Yht.hlö. Tiina Peltomaa.

Haudan hoitosopimukset

​​​​​Uusia sopimuksia tehdään jälleen maliskuusta 2022 alkaen, jolloin uusi vahvistettu hinnasto on nähtävillä kotisivuilla.

Tiedote

Säkylä-Köyliön seurakunnan hautausmailla on hautoja, joiden määräaikainen hallinta-aika on päättynyt. Haudat, joiden hallinta-aika on päättynyt 2019, on merkitty haudalle asetetulla tiedotteella. Hautaoikeuden haltija voi halutessaan jatkaa hautaoikeuden voimassaoloaikaa (KL 1274/2003 17 luku 2 § 2 mom.). Määräajaksi lunastetun haudan hautaoikeus päättyy ilman irtisanomista, kun määräaika on kulunut umpeen.

Hallinta-ajan jatkaminen ei ole pakollista, haudasta voi halutessaan myös luopua. Tällöin omaisen tulee poistaa haudalta hautamuistomerkki ja hauta palautuu seurakunnalle. Hallinta-ajan jatkosopimuksen kuulutusaika on 6 kk. Hallinta-ajan jatkon maksut 25 vuodeksi ovat 1-2 hautapaikasta 50 euroa ja yli kahdesta hautapaikasta 100 euroa.

Hautausmailla on myös paljon hautoja, joiden hallinta-aika on umpeutunut jo ennen vuotta 2019. Myös näille haudoille laitetaan tiedotteita kesän aikana. Hautaoikeuden haltijaa pyydetään olemaan yhteydessä seurakunnan taloustoimistoon, jos haluaa hallinta-aikaa jatkaa, luopua haudasta tai haluaa muuten varmistaa hallinta-ajan voimassa olon.

Alkää käykö vanhoilla  Säkylän ja Köyliön seurakuntien kotisivuilla

- niitä klikkaamalla todennäköisesti aiheutatte ongelmia omalle tietokoneellenne !!

sakylanseuranta.fi  ja koylionseurakunta.fi ei ole MITÄÄN tekemistä seurakuntamme kanssa !!