Avioliittoon aikovat, kastetut, avioliittoon vihityt ja kuolleet

Ei elämänkaaritietoja tällä viikolla.

Säkylä-Köyliön seurakunnan ja Köyliön kappeliseurakunnan
seurakuntatiedot paikallislehdessä

Kirkkoherranvirasto palvelee toistaiseksi vain puhelimen (p. 044 7771801) ja sähköpostin (sakyla-koylio.srk@evl.fi)
välityksellä viraston aukioloaikoina ma - pe klo 9-15.

Säkylä-Köyliön seurakunta

La 30.5. klo 18   Kaikkia kutsutaan mukaan laulamaan suvivirttä pihalla tai parvekkeella. Suvivirsi ilmestyy tuolloin myös seurakunnan Facebook -sivulle.

S
u 31.5. klo 10  Helluntain suvivirsikirkko (jossain luonnossa), Nieminen, Hautala, Ketola, Pelkonen. Striimataan (lähetetään) facebookiin.

Kirkot avautuvat seurakuntalaisille, hygienia- ja kokoontumisohjeita noudattaen, jumalanpalvelusten striimaus (lähetys) facebookiin jatkuu

Su 7.6. klo 10   Sanajumalanpalvelus Säkylän kirkossa. Hautala, Pelkonen.

Su 7.6. klo 18   Sanajumalanpalvelus Köyliön kirkossa. Hautala, Ketola.

Kotona voi myös hiljentyä:
varaa hetki aikaa, sytytä vaikka kynttilä, lue annettu Raamatunkohta ja mieti miten se sinua juuri tänään puhuttelee. Päätä hetki Isä meidän rukoukseen (jos ei ole kirjoja, niin katso
www.raamattu.fi ja www.virsikirja.fi ).

To 28.5. Jes 44:1-5 Virsi 112

Pe 29.5. Room 8:12-17 Virsi 118

La 30.5. Joh 15:26-16:4 Virs 122

Su 31.5. Apt.2:1-13.Virsi 111

Ma.1.6. Joh 14:15-21 Virsi 125

Ti. 2.6. Joel 3:1-5 Virsi 567

Ke 3.6. Joh 3:16-21 Virsi 114

Seurakunnan kokoavan toiminta on toistaiseksi tauolla.

Työntekijät ovat tavoitettavissa puhelimitse tai sähköpostilla (etunimi.sukunimi@evl.fi). Virasto auki normaalisti, mutta toivotaan yhteydenottoa puhelimen tai sähköpostin välityksellä. Jos mahdollista, seuraa seurakunnan kotisivuja (www.sakyla-koylionseurakunta.fi) ja facebook – sivustoa.

Nettipäiväkerhot lapsille ja perheille
sakyla-koylion seurakunta kasvatus facebook sivustolla. Lisätietoja Kimmo Koivisto puh. 044 7771817 tai kimmo.koivisto@evl.fi.
Kasvatuksen sivustolle on linkki seurakunnan kotisivujen www.sakyla-koylionseurakunta.fi etusivulla seurakunnan facebook linkin vieressä.

Tiedoksianto

Säkylä-Köyliön seurakunnan hautausmailla on hautoja, joiden määräaikainen hallinta-aika on päättynyt.  Haudat on merkitty haudalle asetetulla kuulutuksella. Hautaoikeuden haltijan hakemuksesta hautaoikeuden voimassaoloaikaa voidaan jatkaa (KL 1274/2003 17 luku 2 § 2 mom.). Hautaoikeuden haltijaa pyydetään ottamaan yhteyttä asiassa seurakunnan taloustoimistoon (puh. 044-725 1101).

Alkää käykö vanhoilla  Säkylän ja Köyliön seurakuntien kotisivuilla

- niitä klikkaamalla todennäköisesti aiheutatte ongelmia omalle tietokoneellenne !!

sakylanseuranta.fi  ja koylionseurakunta.fi ei ole MITÄÄN tekemistä seurakuntamme kanssa !!