Avioliittoon aikovat, kastetut, avioliittoon vihityt ja kuolleet

Kuolleet

Matti Mikael Metsävuori, 82v

Säkylä-Köyliön seurakunnan ja Köyliön kappeliseurakunnan
seurakuntatiedot paikallislehdessä

Kirkkoherranvirasto avoinna  Säkylässä  ma, ke ja to klo 9-13
ja Köyliössä ti ja pe klo 9 - 13. Puhelinpalvelua klo 15 asti, puh. 044 7771801

Säkylä-Köyliön seurakunta

Ke 12.2. klo 18:30-20:15     Kehitysvammaisten kerho ja läheisten vertaistukiryhmä Säkylän seurakuntatalolla.  kahvit klo 18.30.

To 13.2. klo 17:30      Sydänmaan kyläyhdistylsen alueen kinkerit. Sydänmaan kylätalolla.

To 13.2. klo 18:15    Kirkkokuoroharjoitus Säkylän seurakuntatalolla. Ketola.

Su 16.2. klo 10    Messu Säkylän kirkossa. Hautala, Pelkonen

Ke 19.2. klo 18     Miestenpiiri Pihlavan saunalla. Ketola

To 20.2. klo 18:15    Kirkkokuoroharjoitus Säkylän seurakuntatalolla. Ketola

Su 23.2. klo 18     Hiljaisuuden messu Säkylän kirkossa. Hautala, Pelkonen, Nuottakööri

Su 23.2. klo 18     Pyhäkoulu Säkylän Pappilassa yli 4 vuotiaille lapsille

Su 23.2. klo 19     käsityökerho Pappilan Puikot Pappilassa

Köyliön kappeliseurakunta

Su 16.2.    ei jumalanpalvelusta Köyliön kirkossa. Kts. Säkylän kirkko

Su 16.2. klo 18     Köyliön seurakuntatalolla Rukouksen ja sanan ilta. Aiheena: Tulkaa- minä annan siunauksen ja sateen. Opetus- ja musiikkivastuussa Päivi ja Martti Poukka. Iltatee.

Ke 19.2. klo 18     Evästä elämän reppuun – ilta Köyliön seurakuntatalolla. Mitä kasteeni merkitsee (Vuola)

Su 23.2. klo 10     Messu Köyliön kirkossa, laskiaissunnuntain ystäväkirkkopyhä. Vuola, Ketola, eht.av. Heikki Saarinen. Palveluvuorossa Köyliö-seura

Su 23.2. klo 12      Messun jälkeen yhteisvastuulounas Köyliön seurakuntatalolla hintaan 10 €/hlö (keitto lisukkeineen ja laskiaispullakahvit). Lounaan jälkeen luento aiheesta "Laskiaisperinteitä mäenlaskusta pitkiin pellaviin", kulttuuriperintötutkija, FT Minna-Liisa Salonsaari sekä yhteislaulua, laulattajina Erkkilät. Järj. Köyliö seura ja kappeliseurakunta.

Tiedoksianto

Säkylä-Köyliön seurakunnan hautausmailla on hautoja, joiden määräaikainen hallinta-aika on päättynyt.  Haudat on merkitty haudalle asetetulla kuulutuksella. Hautaoikeuden haltijan hakemuksesta hautaoikeuden voimassaoloaikaa voidaan jatkaa (KL 1274/2003 17 luku 2 § 2 mom.). Hautaoikeuden haltijaa pyydetään ottamaan yhteyttä asiassa seurakunnan taloustoimistoon (puh. 044-725 1101).

Kerhot
Päiväkerhoryhmissämme on vielä vapaita paikkoja jäljellä, niitä voi tiedustella Kimmo Koivistolta
p. 044 7771817. Tervetuloa mukaan! Seurakunnan nettisivuilta löytyy lisää tietoa toiminnasta.

Alkää käykö vanhoilla  Säkylän ja Köyliön seurakuntien kotisivuilla

- niitä klikkaamalla todennäköisesti aiheutatte ongelmia omalle tietokoneellenne !!

sakylanseuranta.fi  ja koylionseurakunta.fi ei ole MITÄÄN tekemistä seurakuntamme kanssa !!