Avioliittoon aikovat, kastetut, avioliittoon vihityt ja kuolleet

Avioliittoon vihitty
         Juho Erkki Artturi Juusela ja Anna-Maria Pajunen

Kuolleet
​​​​​​​
Sylvi Aliina Tamminen, 99v.

Esko Heikki Nummi, 98v. (Köyliön kappelisrk)
                Alli Esteri Kuusela, 93v.
​​​​​​​                Pertti Juhani Loise, 90v.
​​​​​​​                Veikko Armas Välilä, 89v. (Köyliön kappelisrk)
                Poikalapsi Isokallio, 0v.

Säkylä-Köyliön seurakunnan ja Köyliön kappeliseurakunnan
seurakuntatiedot paikallislehdessä

​​​​​​​Virasto avoinna Säkylässä ma, ke ja to klo 9-13, Köyliössä ti ja pe klo 9-13, p. 044 7771801, sähköposti sakyla-koylio.srk@evl.fi.
​​​​​

Säkylä-Köyliön seurakunta

Kirkot ovat avoinna seurakuntalaisille, hygienia- ja kokoontumisohjeita noudattaen.
Jatkossa striimataan lähinnä klo 10 jumalanpalvelukset, iltakirkkoja myös silloin kun on hiljaisuuden messu tms. Striimaus nähtävissä sunnuntain ajan.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​

​​​​​

Su 18.10. klo 10 Sanajumalanpalvelus Köyliön kirkossa. Vuola, Pelkonen, Saarenketo. Striimataan, nähtävillä sunnuntain.

Su 18.10. klo 18 Pyhäkoulu Säkylän Pappilassa.

Su 18.10. klo 19 Käsityökerho Pappilan puikot Pappilassa.

Ma 19.10. klo 17 Naisten sauna Pihlavassa. Vetäjänä Valma. Saunaan klo 17, ohjelma klo 18.30 Tarjolla teetä ja mehua, muuten omat eväät.

Ke 21.10. klo 18 Miesten piiri Pihlavan saunalla, sanaa ja saunomista. Nieminen

To 22.10. klo 18 Kenianlähetyspiiri Säkylän Pappilassa. Mukana Ismo Nieminen.

To 22.10. klo 18.15 Kirkkokuoroharjoitus Säkylän seurakuntatalossa
​​​​​​​
Su 25.10. klo 18 Sanajumalanpalvelus, sadonkorjuun kiitospyhä Säkylän kirkossa. Hautala, Ketola, yhteistyössä maataloustuottajien kanssa.
​​​​​​​
Ma 26.10. klo 17  Naisten sauna Pihlavassa.  Vetäjänä Katriina. Saunaan pääsee klo 17. Ohjelma klo 18.30 Tarjolla teetä ja mehua, muuten omat eväät.

Ti 27.10. klo 10  Perhekerho Kepolan kerhotilassa. Tarjolla lounasta 1€/hlö. Lämpimästi tervetuloa!

Ke 28.10. klo 10 Perhekerho kokoontuu Pappilassa. Tarjolla lounasta 1€/hlö. Lämpimästi tervetuloa!

Ke 28.10. klo 18 'Teetä ja sympatiaa Säkylän seurakuntatalossa. Tule hiljentymään ja hengähtämään arkisen aherruksen ääressä teekupposen äärelle Leenan ja Johannan kanssa.

Su 1.11.2020 18
Pyhäkoulu joka toinen sunnuntai Säkylän Pappilassa.

Ma 2.11. klo 18 Jumalan valtakunnan salaisuudet opetus- ja rukousilta. Vetäjänä OTT Kalevi Laaksonen.

Säkylän diakoniatoimisto muuttaa​​​​​​​

Diakoniatoimisto palvelee 1.10. lähtien Säkylän seurakuntatalolla (Tuulimyllyntie 21). Ruokajakelu maanantaisin ja torstaisin klo 10-12. Katriina Koho p. 044 725 1103, Tanja Raitanen p. 044 777 1830.

Tiedote

Säkylä-Köyliön seurakunnan hautausmailla on hautoja, joiden määräaikainen hallinta-aika on päättynyt. Haudat, joiden hallinta-aika on päättynyt 2019, on merkitty haudalle asetetulla tiedotteella. Hautaoikeuden haltija voi halutessaan jatkaa hautaoikeuden voimassaoloaikaa (KL 1274/2003 17 luku 2 § 2 mom.). Määräajaksi lunastetun haudan hautaoikeus päättyy ilman irtisanomista, kun määräaika on kulunut umpeen.

Hallinta-ajan jatkaminen ei ole pakollista, haudasta voi halutessaan myös luopua. Tällöin omaisen tulee poistaa haudalta hautamuistomerkki ja hauta palautuu seurakunnalle. Hallinta-ajan jatkosopimuksen kuulutusaika on 15.07.2020 - 15.01.2021. Hallinta-ajan jatkon maksut 25 vuodeksi ovat 1-2 hautapaikasta 50 euroa ja yli kahdesta hautapaikasta 100 euroa.

Hautausmailla on myös paljon hautoja, joiden hallinta-aika on umpeutunut jo ennen vuotta 2019. Myös näille haudoille laitetaan tiedotteita kesän aikana. Hautaoikeuden haltijaa pyydetään olemaan yhteydessä seurakunnan taloustoimistoon, jos haluaa hallinta-aikaa jatkaa, luopua haudasta tai haluaa muuten varmistaa hallinta-ajan voimassa olon.

Hautalyhdyt

Haudoilla ei sallita lyhtyjä eikä hautakynttilöitä kesäaikana, ne haittaavat hautausmaan hoitotöitä ja saattavat aiheuttaa maastopalovaaran. Lyhdyt poistetaan haudoilta juhannuksen jälkeisellä viikolla ja ne voi noutaa huoltorakennuksen päädyssä olevalta alueelta 1.7. asti

Alkää käykö vanhoilla  Säkylän ja Köyliön seurakuntien kotisivuilla

- niitä klikkaamalla todennäköisesti aiheutatte ongelmia omalle tietokoneellenne !!

sakylanseuranta.fi  ja koylionseurakunta.fi ei ole MITÄÄN tekemistä seurakuntamme kanssa !!