Avioliittoon aikovat, kastetut, avioliittoon vihityt ja kuolleet

Kuolleet                Anneli Rekola 71 v,  Mauri Kalevi Hyötilä 39 v.

Säkylä-Köyliön seurakunnan ja Köyliön kappeliseurakunnan
seurakuntatiedot paikallislehdessä

Kirkkoherranvirasto

Viraston aukioloajat Säkylässä ma, ke ja to klo 9-13 ja Köyliössä ti ja pe klo 9-13.
Puhelinpalvelu avoinna ma-pe klo 9-13 p. 044 7771801 sposti sakyla-koylio.srk@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Kirkkoherranvirasto on suljettu perjantaina 27.05.2022

Jatkossa striimataan lähinnä klo 10 jumalanpalvelukset, iltakirkkoja myös silloin kun on hiljaisuuden messu tms.
Striimaus nähtävissä sunnuntain ajan.

To 26.5 klo 10 Sanajumalanpalvelus Köyliön kirkossa. Nieminen, Lehtonen, Ketola.

To 26.5 klo 18 Messu (Riemumessu) Säkylän kirkossa. Vuola, Pelkonen, Saarenketo. Musiikkiryhmä The Road, Nuottakööri.

Pe 27.5 klo 18 Rukous-kurssi Köyliön seurakuntatalolla. Ketola

Su 29.5 klo 10 Messu (entisten isosten kirkkopyhä) Säkylän kirkossa. Nieminen, Laaksonen, Pelkonen.

Kesän isosten tehtävään siunaaminen.  Kirkkolimut ja jätskit.

Ma 30.5 - To 2.6 klo 10 Perhekerho. Perheiden kesäkerho Pappilan pihapiirissä.

To 2.6 klo 18.15 Kirkkokuoro Säkylän seurakuntatalolla. Ketola.

Pe 3.6 klo 18 Rukous-kurssi Köyliön seurakuntatalolla. Ketola.

Su 5.6 klo 10 Messu Köyliön kirkossa. Nieminen, Ketola.

Su 5.6 klo 11 Kesäkahvio Järvisalilla Jumalanpalveluksen jälkeen.

Su 5.6 klo 18 Sanajumalanpalvelus (Kummin kaa-perhekirkko) Säkylän kirkossa. Nieminen, Ketola.

Haudan hoitosopimukset

31.12.2021 päättyneiden haudanhoitosopimusten uusiminen on nyt ajankohtaista. Sopimukset tulee tehdä 13.05.2022 mennessä. Seurakunta lähettää kirjeitse ilmoituksen kaikille niille, joiden sopimus (pitkät sopimukset) on päättynyt 31.12.2021. Sopimusasioita hoitaa taloussihteeri Satu Vähätalo-Virtanen, p. 044-7251101. Häneltä voi myös varmistaa nykyisen haudanhoitosopimuksen voimassaolon.

Tiedote

Säkylä-Köyliön seurakunnan hautausmailla on hautoja, joiden määräaikainen hallinta-aika on päättynyt. Haudat, joiden hallinta-aika on päättynyt 2019, on merkitty haudalle asetetulla tiedotteella. Hautaoikeuden haltija voi halutessaan jatkaa hautaoikeuden voimassaoloaikaa (KL 1274/2003 17 luku 2 § 2 mom.). Määräajaksi lunastetun haudan hautaoikeus päättyy ilman irtisanomista, kun määräaika on kulunut umpeen.

Hallinta-ajan jatkaminen ei ole pakollista, haudasta voi halutessaan myös luopua. Tällöin omaisen tulee poistaa haudalta hautamuistomerkki ja hauta palautuu seurakunnalle. Hallinta-ajan jatkosopimuksen kuulutusaika on 6 kk. Hallinta-ajan jatkon maksut 25 vuodeksi ovat 1-2 hautapaikasta 50 euroa ja yli kahdesta hautapaikasta 100 euroa.

Hautausmailla on myös paljon hautoja, joiden hallinta-aika on umpeutunut jo ennen vuotta 2019. Myös näille haudoille laitetaan tiedotteita kesän aikana. Hautaoikeuden haltijaa pyydetään olemaan yhteydessä seurakunnan taloustoimistoon, jos haluaa hallinta-aikaa jatkaa, luopua haudasta tai haluaa muuten varmistaa hallinta-ajan voimassa olon.

Alkää käykö vanhoilla  Säkylän ja Köyliön seurakuntien kotisivuilla

- niitä klikkaamalla todennäköisesti aiheutatte ongelmia omalle tietokoneellenne !!

sakylanseuranta.fi  ja koylionseurakunta.fi ei ole MITÄÄN tekemistä seurakuntamme kanssa !!