Avioliittoon aikovat, kastetut, avioliittoon vihityt ja kuolleet

Kuollut

Matti Asseri Rantanen, 88v.,
  Eila Tuulikki Heinonen, 74v.

Säkylä-Köyliön seurakunnan ja Köyliön kappeliseurakunnan
seurakuntatiedot paikallislehdessä

Kirkkoherranvirasto avoinna  Säkylässä  ma, ke ja to klo 9-13
ja Köyliössä ti ja pe klo 9 - 13. Puhelinpalvelua klo 15 asti, puh. 044 7771801

Säkylä-Köyliön seurakunta

- Ma 18.2. klo 17:30          naisten sauna Pihlavassa. Kosmetologi Helena Suominen vierailee.

- Su 24.2. klo 18                sananjumalanpalvelus Säkylän kirkossa. Hautala, Junnila.

- Su 24.2. klo 18-18.45      pyhäkoulu Pappilassa. Pyhäkoulu on tarkoitettu 4-10 vuotiaille lapsille.
                                           Pyhäkoulussa on raamatunkertomus, lauluja, leikkejä, piirtämistä, askartelua tms

- Su 24.2. klo  19                käsityökerho Pappilan puikot Pappilassa

- Ti 26.2. klo 10                 Pappilan perhekerho Pispanlaavulla Köyliössä.
                                           Tarjolla makkaraa ja mehua.Kyyditys sen varanneille.
                                            Lähtö kirkkoaukio klo:9.50 ja paluu n.klo:12.00 (säävaraus)

- To 28.2. klo 18:15             Kirkkokuoro Säkylän seurakuntatalossa. Junnila.

- Ma 4.3. klo 17:30           Naisten sauna Pihlavassa. Runoilta, mukana Marja Seppälä

Köyliön kappeliseurakunta

- Su 24.2. klo 10               messu Köyliön kirkossa. Ystäväkirkkopyhä.
                                          Anna-Kaisa Hautala, Pelkonen. Palveluvuorossa Köyliö-seura.
                                          Messussa läsnä Jumalan sana kylvö piispa Henrikin ajoista tähän
                                          päivään. Jumalanpalveluksen jälkeen yhteisvastuulounas
                                          Köyliön seurakuntatalossa. Esitelmä klo 13, kirjailija Paula

- Ti 26.2. klo 10                 Kepolan Perhekerho kokoontuu Pispan laavulla.
                                          Kyyditys kyydin varanneille apteekin edestä noin klo10.
                                          Tarjolla makkaraa ja mehua. Tervetuloa!

-  Ti 26.2. klo 19                Raamattupiiri Köyliön seurakuntatalossa. Vetäjänä Eero Kaumi.

Tulossa

Äijän työkalupakki: miestenpäivä kaikenikäisille miehille Köyliön seurakuntatalolla la 9.3. klo 10.30 alkaen. Mukana Martti Poukka. Ateriamaksu 5 euroa. Ilmoittautumiset pe 1.3. mennessä kirkkoherranvirastoon 0447771801, sakyla-koylio.srk@evl.fi. Järj. Köyliön kappelisrk.

Kerhot
Seurakunnan lapsi- , ja varhaisnuorisotyön kerhot eivät kokoonnut talvilomalla (vko 8) ja
hiljaisella viikolla, (vko 16).

Yhteisvastuukeräys 2019

Yhteisvastuukeräys alkaa 3.2.2019. Pankkisiirtolomakkeet jaetaan koteihin viikolla 6.
Kiitos osallistumisestasi.

Lomalla ja vapaalla
diakoni Katriina Koho 15.-24.2.2019
diakonissa Hilkka Koivisto 1.- 3.2019
kappalainen Sakari Vuola 4.- 21.3.2019
kappalainen Ismo Nieminen 23.- 28.2. ja 1.- 5.3.2019

Kivenoikaisukehotus
Hautamuistomerkki on hautaoikeuden haltijan omaisuutta ja siitä huolehtiminen on omaisten vastuulla.
Hautausmailla on paljon kallistuneita ja kaatumisvaarassa olevia kivilaitteita. Seurakunta kehottaa kunnostamaan
kivilaitteet ensi tilassa hautausmaan turvallisuuden vuoksi. Tarvittaessa voitte kääntyä jonkun kiviliikkeen puoleen.

Hoitohaudoille, joilla kivi on kallistunut, jaetaan kivenoikaisukehotukset syksyn aikana, muille haudoille myöhemmin.

Säkylä-Köyliön seurakunnan hautaustoimi.

Alkää käykö vanhoilla  Säkylän ja Köyliön seurakuntien kotisivuilla

- niitä klikkaamalla todennäköisesti aiheutatte ongelmia omalle tietokoneellenne !!

sakylanseuranta.fi  ja koylionseurakunta.fi ei ole MITÄÄN tekemistä seurakuntamme kanssa !!

Diakoniavastaanotto

Säkylä ma-pe klo 9-11 ja Köyliö ma-ti klo 9-11
Hilkka Koivisto p. 044-7771815, Katriina Koho p. 044-7251103.