Avioliittoon aikovat, kastetut, avioliittoon vihityt ja kuolleet

Kuolleet         Korpela Hilkka Aliisa, 96v., Vuorio Jouko Veli-Matti, 65v., Salonen Katja Johanna, 51v.
​​​​

Säkylä-Köyliön seurakunnan ja Köyliön kappeliseurakunnan
seurakuntatiedot paikallislehdessä

Kirkkoherranvirasto
​​​Viraston aukioloajat Säkylässä ma, ke ja to klo 9-13 ja Köyliössä ti ja pe klo 9-13.
Puhelinpalvelu avoinna ma-pe klo 9-13 p. 044 7771801
sposti sakyla-koylio.srk@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Jatkossa striimataan lähinnä klo 10 jumalanpalvelukset, iltakirkkoja myös silloin kun on hiljaisuuden messu tms. Striimaus nähtävissä sunnuntain ajan

Su 1.8. klo 10 Messu Köyliön kirkossa Nieminen, Ketola. Köyliö-päivien jumalanpalvelus

Su 1.8. klo 11-15 Järvisalin kesäkahvio. Kirkossa paikalla opas, järj. Säkylä-Köyliö srk:n diakonia- ja lähetystyö

Ma 2.8. klo 18 Jumalan valtakunnan salaisuudet opetus- ja rukousilta. Vetäjänä OTT Kalevi Laaksonen.

Su 8.8. klo 10 Sanajumalanpalvelus Säkylän kirkossa. Nieminen, Ketola. Kouluun lähtevien siunaaminen.

Su 8.8. klo 16 Motoristikirkko Vuorenmaan kirkossa. Nieminen, Ketola.

Su 8.8. klo 18 Sanajumalanpalvelus Köyliön kirkossa. Nieminen. Kouluun lähtevien siunaaminen.

Haudan hoitosopimukset

​​​​​Haudan hoitosopimusten tekeminen on päättynyt vuodelta 2021.
Uusia sopimuksia tehdään jälleen helmikuusta v. 2022 alkaen, jolloin uusi vahvistettu hinnasto on nähtävillä kotisivuilla.

Tiedote

Säkylä-Köyliön seurakunnan hautausmailla on hautoja, joiden määräaikainen hallinta-aika on päättynyt. Haudat, joiden hallinta-aika on päättynyt 2019, on merkitty haudalle asetetulla tiedotteella. Hautaoikeuden haltija voi halutessaan jatkaa hautaoikeuden voimassaoloaikaa (KL 1274/2003 17 luku 2 § 2 mom.). Määräajaksi lunastetun haudan hautaoikeus päättyy ilman irtisanomista, kun määräaika on kulunut umpeen.

Hallinta-ajan jatkaminen ei ole pakollista, haudasta voi halutessaan myös luopua. Tällöin omaisen tulee poistaa haudalta hautamuistomerkki ja hauta palautuu seurakunnalle. Hallinta-ajan jatkosopimuksen kuulutusaika on 15.07.2020 - 15.01.2021. Hallinta-ajan jatkon maksut 25 vuodeksi ovat 1-2 hautapaikasta 50 euroa ja yli kahdesta hautapaikasta 100 euroa.

Hautausmailla on myös paljon hautoja, joiden hallinta-aika on umpeutunut jo ennen vuotta 2019. Myös näille haudoille laitetaan tiedotteita kesän aikana. Hautaoikeuden haltijaa pyydetään olemaan yhteydessä seurakunnan taloustoimistoon, jos haluaa hallinta-aikaa jatkaa, luopua haudasta tai haluaa muuten varmistaa hallinta-ajan voimassa olon.

Alkää käykö vanhoilla  Säkylän ja Köyliön seurakuntien kotisivuilla

- niitä klikkaamalla todennäköisesti aiheutatte ongelmia omalle tietokoneellenne !!

sakylanseuranta.fi  ja koylionseurakunta.fi ei ole MITÄÄN tekemistä seurakuntamme kanssa !!