Säkylä-Köyliön seurakunnan seurakuntatiedot paikallislehdessä

Kastetut, avioliittoon aikovat, avioliittoon vihityt ja kuolleet

Kastettu:

Avioliittoon vihitty:

Kuollut:

Aili Vappu Sallinen 97 v

Usko Toivo Mikael Jaakkola 72 v

Tapahtumat

To 23.5. klo 18              Ilosanomapiiri Köyliön kerhotilassa, oma Raamattu mukaan, vetäjänä Ismo Nieminen.

Su 26.5. klo 10              Toukomessu ja Rauhanyhdistyksen kirkkopyhä Säkylän srk-talossa Kaukinen ja Pelkonen.

Ma 27. - to 30.5. klo 10–12 Kesäperhekerho Pytingillä.

Ti 28.5. klo 18               Kenian piiri Köyliön kerhotilassa, mukana Reino Toikka.

Ke 29.5. klo 18              Kirkkovaltuuston kokous Säkylän srk-talossa.

Su 2.6. klo 10                Messu Köyliön kirkossa Kaukinen ja Pelkonen.

La 24.- su 25.8.             Seurakuntaretki Hämeelinnaan. Hinta 170 €/hlö sisältää vierailut Wetterhoffissa, Hämeenlinnan ja Hattulan kirkoissa sekä Lepaan puutarhamuseossa, majoituksen 2 hengen huoneessa hotelli Aulangossa ja mahdollisuuden kylpylän käyttöön. lauantaina brunssin ja illallisen sekä sunnuntaina aamupalan ja lounaan. Ilmoittautumiset 31.5. mennessä ensisijaisesti seurakunnan kotisivujen kautta tai vaihtoehtoisesti kirkkoherranvirastoon 044–777 1801 viraston aukioloaikoina. Paikkoja rajoitetusti.

Striimaamme ensisijaisesti klo 10 jumalanpalveluksen. Muuten striimataan lähinnä erityisjumalanpalveluksia.

Kirkkoherranvirasto avoinna

Ma klo 9-13 Säkylän toimipisteessa

Ti klo 9-13 Köyliön toimipisteessä

Ke klo 9-13 Säkylän toimipisteessä

Puhelinpalvelu ma-to klo 9-13

Tiedote
Säkylä-Köyliön seurakunnan hautausmailla on hautoja, joiden määräaikainen hallinta-aika on päättynyt. Haudat, joiden hallinta-aika on päättynyt 2022, on merkitty haudalle asetetulla tiedotteella. Hautaoikeuden haltija voi halutessaan jatkaa hautaoikeuden voimassaoloaikaa (KL 1274/2003 17 luku 2 § 2 mom.). Määräajaksi lunastetun haudan hautaoikeus päättyy ilman irtisanomista, kun määräaika on kulunut umpeen.

Hallinta-ajan jatkaminen ei ole pakollista, haudasta voi halutessaan myös luopua. Tällöin omaisen tulee poistaa haudalta hautamuistomerkki ja hauta palautuu seurakunnalle. Hallinta-ajan jatkosopimuksen kuulutusaika on 6 kk. Hallinta-ajan jatkon maksut 25 vuodeksi ovat 1-2 hautapaikasta 53 euroa ja yli kahdesta hautapaikasta 105 euroa.

Hautausmailla on myös paljon hautoja, joiden hallinta-aika on umpeutunut jo ennen vuotta 2019. Myös näille haudoille laitetaan tiedotteita kesän aikana. Hautaoikeuden haltijaa pyydetään olemaan yhteydessä seurakunnan taloustoimistoon, jos haluaa hallinta-aikaa jatkaa, luopua haudasta tai haluaa muuten varmistaa hallinta-ajan voimassa olon.

Älkää käykö vanhoilla  Säkylän ja Köyliön seurakuntien kotisivuilla

Niitä klikkaamalla todennäköisesti aiheutatte ongelmia omalle tietokoneellenne !!
sakylanseuranta.fi  ja koylionseurakunta.fi ei ole MITÄÄN tekemistä seurakuntamme kanssa !!