Avioliittoon aikovat, kastetut, avioliittoon vihityt ja kuolleet

Kastettu
      Sylvi Emilia Tuiskunen

Säkylä-Köyliön seurakunnan ja Köyliön kappeliseurakunnan
seurakuntatiedot paikallislehdessä

Kirkkoherranvirasto avoinna  Säkylässä  ma, ke ja to klo 9-13
ja Köyliössä ti ja pe klo 9 - 13. Puhelinpalvelua klo 15 asti, puh. 044 7771801

Säkylä-Köyliön seurakunta

- Ke 17.4. klo 11              Pääsiäishartaus ja ruokailu diakonia-asikkaille Säkylän seurakuntatalolla.
                                         Hautala, Koivisto, Koho.

- Ke 17.4. klo 18             Hartaushetki Tupalan hovin hiljentymiskappelissa. Nieminen, Ketola.

- To 18.4. klo 18             Kiirastorstain messu säkylän kirkossa. Nieminen, Hautala, Pelkonen

-Pe 19.4. klo 15             Hiljainen iltapäivä ristin juurella. johdatus hiljaisuuteen ja rukoushetki Säkylän kirkossa.
                                       Klo 16.30 pieni virikepuhe. Tilaisuus päättyy sanajumalanpalvelukseen klo 18.
                                       Tarjolla mehua ja korppua, kirkossa voi kulkea, hiljentyä alttareiden äärellä.
                                       Lepoa varten voi ottaa mukaan oman tyynyn ja viltin.
                                       Toivotaan sitoutumista kokoaikaiseen läsnäoloon.

- Pe 19.4. klo 18            Pitkäperjantain jumalanpalvelus Säkylän kirkossa.Hautala. Ketola.
                                       Urkuja ei soiteta

- La 20.4. klo 23              Pääsiäisyön messu Säkylän kirkossa. Nieminen, Pelkonen.

- Su 21.4. klo  18-18:45  Pyhäkoulu Pappilassa joka toinen sunnuntai. Pyhäkoulu on tarkoitettu 4-10 vuotiaille lapsille.
                                         Pyhäkoulussa on raamatunkertomus, lauluja, leikkejä, piirtämistä, askartelua tms.
                                         Lisätietoja Tiina Peltomaa 040 7180159.

- Ma 22.4. klo 10              sanajumalanpalvelus Pyhäjoen rukoushuoneella. Nieminen, Pelkonen.
                                         Rukoushuoneyhdistys tarjoaa kahvit.

- Ti 23.4. klo 10-12             Pappilan perhekerho kokoontuu Karhusuon liikuntasalilla ilon ja liikunnan hetkiä.
Kyyti sen varanneille lähtee pappilan edestä klo:9.50 ja paluu n.klo:12:00

- Ti 23.4. klo 17:30             Naisten sauna Pihlavassa

Köyliön kappeliseurakunta

- Su 14.4. klo 18                  Köyliön kirkossa. Hautala, Pelkonen.

Kaikille alkoholiton viini

-To 18.4. klo 18                   kiirastorstain messu Köyliön kirkossa. Esirukouksena litania. Vuola, Ketola.

- Pe 19.4. klo 10                  pitkänperjantain jumalanpalvelus Köyliön kirkossa vaiennen uruin.
                                            Esirukouksena litania. Vuola

- Su 21.4. klo 10                  pääsiäispäivän messu Köyliön kirkossa. Esirukouksena Trishagion.
                                            Vuola, Ketola, kirkkokuoro.

- Su 21.4. klo 12-13            Pyhäkoulu Köyliössä Rajalassa (Kaltinhakantie 7, Kankaanpää).
                                           Pyhäkoulu kerran kuussa sunnuntaina. Pyhäkoulu on tarkoitettu 4-10 vuotiaille lapsille.
                                           Lisätietoja Taina Rajala 044 5541921.

- Ma 22.4. klo 18               Toisen pääsiäispäivän messu Vuorenmaan kirkossa. Nieminen, Pelkonen.
                                          Kirkkokahvit.

- Ti 23.4. klo 10-12             Kepolan Perhekerho kokoontuu Karhusuon liikuntasalissa.
Kyyditys varanneille, lähtö klo 9.50 ja paluu klo12 kerhon pihalta.

- Ke 24.4. klo 13                 kinkerit Köyliön seurakuntatalossa. Vuola, Pelkonen.
Aiheena Isä meidän -rukous. Alussa kahvitarjoilu.
Toteuttaa seurakunta yhdessä kolmen eläkejärjestön kanssa. Ota katekismus mukaan.

-Ke 24.4. klo 18                  Suruilta Köyliön seurakuntatalon kahviossa lähiaikoina omaisensa menettäneille. Koho, Nieminen

Tulossa

Vuorenmaan rukoushuoneyhdistyksen vuosikokous ma 29.4.2019 klo 18 Vuorenmaan kirkossa.

Tervetuloa.

Säkylän kirkkokuoron kevätkokous Säkylän seurakuntatalolla to 9.5.2019. Hallitus kokoontuu

klo 16.30 ja kevätkokous klo 17.30. Kaikki jäsenet tervetuloa.

Kerhot
Seurakunnan lapsi- , ja varhaisnuorisotyön kerhot eivät kokoonnu hiljaisella viikolla, (vko 16).

Yhteisvastuukeräys 2019

Yhteisvastuukeräys alkaa 3.2.2019. Pankkisiirtolomakkeet jaetaan koteihin viikolla 6.
Kiitos osallistumisestasi.

Alkää käykö vanhoilla  Säkylän ja Köyliön seurakuntien kotisivuilla

- niitä klikkaamalla todennäköisesti aiheutatte ongelmia omalle tietokoneellenne !!

sakylanseuranta.fi  ja koylionseurakunta.fi ei ole MITÄÄN tekemistä seurakuntamme kanssa !!

Diakoniavastaanotto

Säkylä ma-pe klo 9-11 ja Köyliö ma-ti klo 9-11
Hilkka Koivisto p. 044-7771815, Katriina Koho p. 044-7251103.