Avioliittoon aikovat, kastetut, avioliittoon vihityt ja kuolleet

Kastettu
                  Josefiina Armi Mirjami Haaparanta

Emil Otso Henrik Kylmälä

Kuollut
                 Elvi Annikki Ketola, 91v.,

Raili Annikki Mäkinen, 87v.,

Maili Esteri Heinonen, 87v.

Hannu Antero Helminen, 74v

Juhani Juha Silén, 60v.

Säkylä-Köyliön seurakunnan ja Köyliön kappeliseurakunnan
seurakuntatiedot paikallislehdessä

Kirkkoherranvirasto
​​​Viraston aukioloajat Säkylässä ma, ke ja to klo 9-13 ja Köyliössä ti ja pe klo 9-13.
Puhelinpalvelu avoinna ma-pe klo 9-13 p. 044 7771801
sposti sakyla-koylio.srk@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Jatkossa striimataan lähinnä klo 10 jumalanpalvelukset, iltakirkkoja myös silloin kun on hiljaisuuden messu tms. Striimaus nähtävissä sunnuntain ajan

Ke 20.10. klo 18 Iltakirkko Vuorenmaan kirkossa. Vuola, Pelkone

To 21.10 klo 16.30 Valokuvakilpailun palkintojen jako Säkylän seurakuntatalolla. Valokuvakilpailu, jossa etsittiin uusia kansikuvia suruaddresseihin on ratkennut.  Palkittavien julkaisu ja palkintojen jako kakkukahvien merkeissä.

Su 24.10. klo 10 Messu (Sadonkorjuujuhla) Köyliön kirkossa. Vuola, Pelkonen, Reijo Kivimäki (musiikkiesitys), palveluvuorossa Köyliön maa- ja kotitalousnaiset. Messun jälkeen ruismarjapuuron kahvituksineen Järvisalissa.

Su 24.10. klo 18 Sanajumalanpalvelus (Maataloustuottajien kirkkopyhä) Säkylän kirkossa. Nieminen, Pelkonen. Jumalanpalveluksen jälkeen iltatee ja uutispuuro srk-talossa.

Su 24.10. klo 18 Pyhäkoulu Säkylän Pappilassa

Ma 25.10. klo 16 Naisten sauna Pihlavassa. Haravointitalkoot

Ke 27.10. klo 18:30 Kehitysvammaisten kerho ja läheisten vertaistukiryhmä Säkylän seurakuntatalossa. Ketola, Katri Saarinen

To 28.10. klo 18 Lauluilta Vuorenmaan kirkossa. Perkot ja Jari Ketola, kahvitarjoilu.

Su 31.10. klo 10 Messu Säkylän kirkossa. Hautala, Ketola, palveluvuorossa Säkylän seniorit

Naistenpäivä 13.11.2021 klo 9.30 alkaen Köyliön seurakuntatalossa.
Puhujana kirjailija Maija Nyman. Musiikkivieraana Kokemäen Ukuleidit. Hanna Kuivinen Köyliön Fysioterapiasta neuvoo miten rentoutua.
Lounas ja kahvit 10 €. Ilm. 5.11. mennessä sakyla-koylio.srk@evl.fi, 044 7771801. Lounas ja kahvit 10 €. Muistathan mainita mahdollisesta erityisruokavaliosta.

Kaatumavaara

Omaisia pyydetään tarkastamaan kivilaitteet ( hautakivet ja varsinkin pohjakivi)
lokakuun loppuun mennessä ja tarvittaessa ottamaan yhteyttä kiviliikkeeseen.

Haudan hoitosopimukset

​​​​​Haudan hoitosopimusten tekeminen on päättynyt vuodelta 2021.
Uusia sopimuksia tehdään jälleen helmikuusta v. 2022 alkaen, jolloin uusi vahvistettu hinnasto on nähtävillä kotisivuilla.

Tiedote

Säkylä-Köyliön seurakunnan hautausmailla on hautoja, joiden määräaikainen hallinta-aika on päättynyt. Haudat, joiden hallinta-aika on päättynyt 2019, on merkitty haudalle asetetulla tiedotteella. Hautaoikeuden haltija voi halutessaan jatkaa hautaoikeuden voimassaoloaikaa (KL 1274/2003 17 luku 2 § 2 mom.). Määräajaksi lunastetun haudan hautaoikeus päättyy ilman irtisanomista, kun määräaika on kulunut umpeen.

Hallinta-ajan jatkaminen ei ole pakollista, haudasta voi halutessaan myös luopua. Tällöin omaisen tulee poistaa haudalta hautamuistomerkki ja hauta palautuu seurakunnalle. Hallinta-ajan jatkosopimuksen kuulutusaika on 6 kk. Hallinta-ajan jatkon maksut 25 vuodeksi ovat 1-2 hautapaikasta 50 euroa ja yli kahdesta hautapaikasta 100 euroa.

Hautausmailla on myös paljon hautoja, joiden hallinta-aika on umpeutunut jo ennen vuotta 2019. Myös näille haudoille laitetaan tiedotteita kesän aikana. Hautaoikeuden haltijaa pyydetään olemaan yhteydessä seurakunnan taloustoimistoon, jos haluaa hallinta-aikaa jatkaa, luopua haudasta tai haluaa muuten varmistaa hallinta-ajan voimassa olon.

Alkää käykö vanhoilla  Säkylän ja Köyliön seurakuntien kotisivuilla

- niitä klikkaamalla todennäköisesti aiheutatte ongelmia omalle tietokoneellenne !!

sakylanseuranta.fi  ja koylionseurakunta.fi ei ole MITÄÄN tekemistä seurakuntamme kanssa !!