Avioliittoon aikovat, kastetut, avioliittoon vihityt ja kuolleet

Avioliittoon aikovat          Toni Tapani Lindahn ja Jenna Annika Stolt

Kastettu                                 Sakari Ari-Pekka Vanha-Rauvola

Kuolleita                               Veini Johannes Helkiö, 82v.

Eeva Anneli Lähteenmäki, 73v.

Säkylä-Köyliön seurakunnan ja Köyliön kappeliseurakunnan
seurakuntatiedot paikallislehdessä

Virastossa palataan entisiin aukioloaikoihin ma 3.8.2020.
Virasto avoinna Säkylässä ma, ke ja to klo 9-13, Köyliössä ti ja pe klo 9-13, p. 044 7771801, sposti
sakyla-koylio.srk@evl.fi

Säkylä-Köyliön seurakunta

Kirkot ovat avoinna seurakuntalaisille, hygienia- ja kokoontumisohjeita noudattaen.
Jatkossa striimataan lähinnä klo 10 jumalanpalvelukset, iltakirkkoja myös silloin kun on hiljaisuuden messu tms.

Ma 3.8. klo 18  Jumalan valtakunnan salaisuudet opetus- ja rukousilta Köyliön seurakuntatalossa. Vetäjänä Kalevi Laaksonen.

Su 9.8. klo 10  Sanajumalanpalvelus Köyliön kirkossa. Kouluunlähtevien siunaus.
Vuola, Pelkonen. Striimataan.

Su 9.8. klo 10  Köyliö-päivän kesäkirkon Tuiskulan kesäteatterissa. Rov. Veijo Järvinen. Turvaetäisyydet huomioidaan. Järj. Köyliö seura.

Su 9.8. klo 16  Motoristikirkko Vuorenmaan kirkolla. Nieminen, Pelkonen

Su 9.8. klo 18  Sanajumalanpalvelus Säkylän kirkossa. Kouluunlähtevien siunaus.
Nieminen, Pelkonen.

Ennakkotietoa

Hilkka Koiviston koronan vuoksi pitämättä jäänyt lähtöjuhla pidetään, jos tilanne sallii, su 16.8.2020 klo 14 Pihlavan pihamaalla
teemalla ”teetä ja sympatiaa”. Jos haluat muistaa Hilkkaa, kirkkoherranvirastossa on keräyslista.

Tiedote

Säkylä-Köyliön seurakunnan hautausmailla on hautoja, joiden määräaikainen hallinta-aika on päättynyt. Haudat, joiden hallinta-aika on päättynyt 2019, on merkitty haudalle asetetulla tiedotteella. Hautaoikeuden haltija voi halutessaan jatkaa hautaoikeuden voimassaoloaikaa (KL 1274/2003 17 luku 2 § 2 mom.). Määräajaksi lunastetun haudan hautaoikeus päättyy ilman irtisanomista, kun määräaika on kulunut umpeen.

Hallinta-ajan jatkaminen ei ole pakollista, haudasta voi halutessaan myös luopua. Tällöin omaisen tulee poistaa haudalta hautamuistomerkki ja hauta palautuu seurakunnalle. Hallinta-ajan jatkosopimuksen kuulutusaika on 15.07.2020 - 15.01.2021. Hallinta-ajan jatkon maksut 25 vuodeksi ovat 1-2 hautapaikasta 50 euroa ja yli kahdesta hautapaikasta 100 euroa.

Hautausmailla on myös paljon hautoja, joiden hallinta-aika on umpeutunut jo ennen vuotta 2019. Myös näille haudoille laitetaan tiedotteita kesän aikana. Hautaoikeuden haltijaa pyydetään olemaan yhteydessä seurakunnan taloustoimistoon, jos haluaa hallinta-aikaa jatkaa, luopua haudasta tai haluaa muuten varmistaa hallinta-ajan voimassa olon.

Avaimia, avaimia

• Köyliön hautausmaalta löytynyt abloy avain 29.3. Tuntomerkkejä vastaan voi hakea khranvirastosta.

• Säkylän kirkon läheisyydestä löytynyt abloy avain.  Tuntomerkkejä vastaan voi hakea khranvirastosta. .

Hautalyhdyt

Haudoilla ei sallita lyhtyjä eikä hautakynttilöitä kesäaikana, ne haittaavat hautausmaan hoitotöitä ja saattavat aiheuttaa maastopalovaaran. Lyhdyt poistetaan haudoilta juhannuksen jälkeisellä viikolla ja ne voi noutaa huoltorakennuksen päädyssä olevalta alueelta 1.7. asti

Alkää käykö vanhoilla  Säkylän ja Köyliön seurakuntien kotisivuilla

- niitä klikkaamalla todennäköisesti aiheutatte ongelmia omalle tietokoneellenne !!

sakylanseuranta.fi  ja koylionseurakunta.fi ei ole MITÄÄN tekemistä seurakuntamme kanssa !!