Rippikoulujaksonsa aikana nuoret tutustuvat oman seurakunnan toimintaan. Tutustumisjakso alkaa lokakuussa, rippikouluryhmien ensimmäisen tapaamisen jälkeen. Siellä jokainen rippikoululainen saa omakseen "riparipassin", johon kerätään 10 merkintää seurakunnan eri tilaisuuksista. Merkinnän saa myös muiden seurakuntien tilaisuuksista, mikäli on jossain reissussa. Pyydä tilaisuudesta vastaavalta työntekijältä kuittaus passiisi.

4 jumalanpalvelusta (Säkylän tai Köyliön kirkossa. Kellonajat vaihtelevat, tarkista ajat nettisivuiltamme!)

3 muuta seurakunnan tilaisuutta (esim. varhaisnuorten kerho, raamattupiiri yms. Mikäli suvussa vietetään ristiäisiä, häitä tai hautajaisia, voit pyytää merkinnän tilaisuudesta vastaavalta papilta ja saat siitä merkinnän tähän kohtaan).

2 nuorteniltaa (perjantai-iltaisin Pappilassa Säkylässä ja nuorisotilassa Köyliössä. Ei joka viikko. Syksyn 2019 nuortenillat näet kohdasta nuorisotyö-->nuortenillat)

1 gospelmerkintä (seurakunnan musiikkitilaisuus, esim. kauneimmat joululaulut, nuorten musiikkitapahtuma yms.)

Syksyn 2019 aikana koko rippikouluikäluokka osallistuu yhdessä seuraavaan tapahtumaan:

SU 6.10.2019 klo 18 Riemumessu Köyliön kirkossa.

MERKINNÄT TULEE OLLA PASSISSA SUORITETTUINA ENNEN LEIRIJAKSON ALKUA!

Viron retkirippikoululaisilla su 9.2.2020 mennessä
Päivärippikoululaisilla su 5.4.2020 mennessä