Rippikoulujaksonsa aikana nuoret tutustuvat oman seurakunnan toimintaan. Tutustumisjakso alkaa lokakuussa, rippikouluryhmien ensimmäisen tapaamisen jälkeen. Siellä jokainen rippikoululainen saa omakseen "riparipassin", johon kerätään 10 merkintää seurakunnan eri tilaisuuksista. Merkinnän saa myös muiden seurakuntien tilaisuuksista, mikäli on jossain reissussa. Pyydä tilaisuudesta vastaavalta työntekijältä kuittaus passiisi.

4 jumalanpalvelusta (joka sunnuntai Säkylän tai Köyliön kirkossa. Kellonajat vaihtelevat, tarkista aika nettisivuiltamme!)
--> Kaikkia rippikoululaisia koskeva yhteinen jumalanpalvelus on 28.10.2018 klo 18 Köyliön kirkossa.

3 nuorteniltaa (perjantai-iltaisin syksyn 2017 ja kevään 2018 aikana Pappilassa Säkylässä ja nuorisotilassa Köyliössä)

2 palvelutehtävää srk:n eri tilaisuuksissa (esim. varhaisnuorten kerhoissa, jumalanpalveluksessa, yms.
Mikäli suvussa vietetään rippikouluaikana ristiäisiä, häitä tai hautajaisia, voit pyytää merkinnän tilaisuudesta vastaavalta papilta ja saat siitä merkinnän tähän kohtaan).

1 gospelmerkintä (saatavilla keväällä 2019, päivärippikoululaisilla osallistuvat 15.12. nuorten joulukonserttiin Eurajoella)

Syksyn 2018 aikana koko rippikouluikäluokka osallistuu yhdessä seuraavaan tapahtumaan:
SU 28.10.2018 klo 18 Riemumessu Köyliön kirkossa.

MERKINNÄT TULEE OLLA PASSISSA SUORITETTUINA 31.5.2019 MENNESSÄ!
(päivärippikoululaisilla 16.2.2019 mennessä)

"Narnia" - SRK:n nuorisotila Kepolassa