Rippikoulujaksonsa aikana nuoret tutustuvat oman seurakunnan toimintaan. Tutustumisjakso alkaa loka-marraskuussa, rippikouluryhmien ensimmäisen tapaamisen jälkeen. Siellä jokainen rippikoululainen saa omakseen "riparipassin", johon kerätään 10 merkintää seurakunnan eri tilaisuuksista. Merkinnän saa myös muiden seurakuntien tilaisuuksista, mikäli on vaikka reissussa ja osallistuu toisen seurakunnan tilaisuuteen. Pyydä tilaisuudesta vastaavalta työntekijältä kuittaus passiisi.

• 4 jumalanpalvelusta (Säkylän tai Köyliön kirkossa. Kellonajat vaihtelevat, tarkista ajat nettisivuiltamme!)
  • 3 muuta seurakunnan tilaisuutta (esim. varhaisnuorten kerho, raamattupiiri yms. Mikäli suvussa vietetään ristiäisiä, häitä tai hautajaisia, voit pyytää merkinnän tilaisuudesta vastaavalta papilta ja saat siitä merkinnän tähän kohtaan).
  • 2 nuorteniltaa (perjantai-iltaisin Pappilassa Säkylässä ja nuorisotilassa Köyliössä. Ei joka viikko. Syksyn 2021 nuortenillat näet kohdasta nuorisotyö --> nuortenillat)
  • 1 gospelmerkintä (Jos et pääse paikalle 31.10., korvaa se toisella seurakunnan musiikkitilaisuudella, esim. kauneimmat joululaulut).

Syksyllä 2021 koko rippikouluikäluokka osallistuu seuraavaan tapahtumaan:

SU 7.11.2021 klo 18 Riemumessu Köyliön kirkossa.

MERKINNÄT TULEE OLLA SUORUTETTUINA RIPARIPASSISSA ENNEN LEIRIJAKSON ALKUA! TÄYTETTY PASSI ON ON PÄÄSYLIPPUSI LEIRIJAKSOLLE.

Päivärippikoululaisilla: Ilm. myöhemmin.
1-leiriläisillä su 31.5.2022 mennessä