Rippikoulujaksonsa aikana nuoret tutustuvat oman seurakunnan toimintaan. Tutustumisjakso alkaa lokakuussa, rippikouluryhmien ensimmäisen tapaamisen jälkeen. Siellä jokainen rippikoululainen saa omakseen "riparipassin", johon kerätään 10 merkintää seurakunnan eri tilaisuuksista. Merkinnän saa myös muiden seurakuntien tilaisuuksista, mikäli on jossain reissussa. Pyydä tilaisuudesta vastaavalta työntekijältä kuittaus passiisi.

4 jumalanpalvelusta (joka sunnuntai Säkylän tai Köyliön kirkossa. Kellonajat vaihtelevat, tarkista aika nettisivuiltamme!)
--> Kaikkia rippikoululaisia koskeva yhteinen jumalanpalvelus on 28.10.2018 klo 18 Köyliön kirkossa.

3 nuorteniltaa (perjantai-iltaisin syksyn 2018 ja kevään 2019 aikana Pappilassa Säkylässä ja nuorisotilassa Köyliössä)

2 muuta seurakunnan tilaisuutta (esim. varhaisnuorten kerho, kauneimmat joululaulut, yms. Mikäli suvussa vietetään rippikouluaikana ristiäisiä, häitä tai hautajaisia, voit pyytää merkinnän tilaisuudesta vastaavalta papilta ja saat siitä merkinnän tähän kohtaan).

1 gospelmerkintä (pe 14.12.2018 ks. alta)

Syksyn 2018 aikana koko rippikouluikäluokka osallistuu yhdessä seuraavaan tapahtumaan:
SU 28.10.2018 klo 18 Riemumessu Köyliön kirkossa (tästä saa jumalanpalvelus merkinnän).

PE 14.12.2018 Pekka Laukkarinen ja Joulun tähti-konsertti Köyliön kirkossa klo 18. (tästä saa gospel-merkinnän).

MERKINNÄT TULEE OLLA PASSISSA SUORITETTUINA 31.5.2019 MENNESSÄ!
(päivärippikoululaisilla 16.2.2019 mennessä)

"Narnia" - SRK:n nuorisotila Kepolassa