Tour de Henrik polkupyöräpyhiinvaellus 29.6. - 1.7.2021

Tour de Henrik on pyöräpyhiinvaellus Kokemäeltä Turkuun. Vaellus on järjestetty vuodesta 2005 lähtien. Kolmen päivän mittainen vaellus myötäilee Pyhän Henrikin pyhiinvaellusreittiä ja kulkee Kokemäen Henrikin saarnahuoneelta Turun Tuomiokirkkoon. Matkaa kertyy noin 147 kilometriä. Vaeltajat ovat olleet 8-17-vuotiaita ja heitä ohjaamassa seurakunnan nuorisotyönohjaajia sekä vaeltajien vanhempia. Vaeltajat kuljettavat satulalaukuissa päivän aikana tarvitsemansa juomapullot,varavaatteet. Makuupussit ja-alustat sekä muut tavarat kuljetetaan huoltoautolla. Yöpymispaikkoina toimivat seurakuntatalojen ja koulujen lattiat. Vaelluksen järjestää Lasten ja nuorten keskuksen V-S piiri yhteistyössä Säkylä-Köyliön seurakunnan kanssa.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Leirin Ilmoittautumiset alkavat toukokuun alun paikkeilla kotisivuillamme: http.//www.sakyla-koylionseurakunta.fi/. Ilmoitautumislinkkiin pääsee etusivulla olevasta karusellista (vaihtuvia kuvia). Lisätietoja Kimmo Koivisto sposti kimmo.koivisto@evl.fi.