Club For Fiven konsertin ohjelmat nyt varattavissa

15.5.2019 11.06

CFF_PROMO_C-600x800[1].jpg

Club For Fiven Hiljainen hetki -konsertit Säkylän kirkossa perjantaina 14.6. klo 19.

Lauluyhtye Club For Fiven "Hiljainen Hetki" –kirkkokonsertteja kuullaan taas keväällä ja kesällä 2019 eri puolilla Suomea. Yhtye saapuu konsertoimaan myös Säkylän kirkkoon Kuhinapäivänä 14.6. Konsertit antavat mahdollisuuden rauhoittua ja hiljentyä kuulemaan yhtyeen kokoamaa ja sovittamaa akustista ohjelmistoa, joka sisältää suomalaisille tuttuja virsiä, hengellisiä lauluja ja muuta kirkkoon sopivaa laulumusiikkia. Keskeinen ajatus on hiljentymisessä sekä rauhan ja toivon näkökulmassa.

”Nämä laulut, joista idea tähän hiljentymisen hetkeen tuli, ovat olleet mukanani jo lapsuudestani. Muistan tunnelmia istuessani penkissä kuunnellen näitä melodioita ja niiden synnyttämän turvallisuuden ja hyvänolon tunteen. Tämä tunne oli sellainen, jonka haluan jakaa ja toivon kuulijankin saavan viettäessään tämän hetken näiden sävelten ja sanojen kanssa”, yhtyeen bassolaulaja Tuukka Haapaniemi kertoo.

Club For Five tunnetaan monien vuosien ajalta pitkälti kevyen rytmimusiikin esittäjänä. Runsaat pari vuotta sitten yhtye päätti kuitenkin debytoida muun keikkailunsa lomassa kaikessa hiljaisuudessa uuden akustisen konserttiohjelman. Mikrofonit ja kaiuttimet saivat jäädä lepäämään, kun laulajat päästivät äänensä puhtaina valloilleen kirkon holveihin. Hiljainen hetki toi yhtyeestä esille aivan ennennäkemättömiä puolia ja uudenlaisen, klassisemman ja kuulaan soinnin ja ohjelmisto sai loistavan vastaanoton yllättyneeltä yleisöltä.

Ohjelmia voi varata jo nyt joko teksti- tai messengerviestillä numerosta 044 777 1814 tai sähköpostilla srkohjelmat@gmail.com.

Ohjelmien ennakkomyynti seurakuntatoimistolla osoitteessa Rantatie 254, Säkylä tiistaina 4.6. ja 11.6. klo 16-18, sekä ma – to 10. – 13.6. klo 10-13.

Konserttipäivänä ohjelmamyynti alkaa kirkon pääovella klo 16. VAIN KÄTEISMAKSU! (Huom. Käteinen kannattaa varata ajoissa, Kuhinapäivänä pankkiautomaatilla on jonoa!)

Ohjelman hinta on 20 €.