Köyliön kirkko

Kirkkosaarentie 210, 27800 Köyliö

Säkylän ja Köyliön seurakunnat yhdistyivät Säkylä-Köyliön seurakunnaksi 1.1.2016. Uuden seurakunnan kirkoissa siirryttiin jumalanpalvelusten osalta vuoroviikkojärjestelyyn.

Jumalanpalvelus on parillisina viikkoina Köyliön kirkossa klo 10 ja Säkylän kirkossa klo 18. Vastaavasti parittomina viikkoina Säkylässä klo 10 ja Köyliössä klo 18. Poikkeuksista tiedotetaan Alasatakunnan seurakuntatiedoissa sekä kotisivuilla kohdassa "seurakuntatiedot paikallislehdessä".

Järvisalin wc-tilat ovat käytössä jumalanpalvelusten ja muiden kirkossa pidettävien tilaisuuksien aikana, kesäkahvion aukioloaikoina (8.5.7.8.2016 klo 1115) ja silloin, kun työntekijöitä on paikalla.

Järvisali

Kirkkosaarentie 217, 27710 Köyliö

Alunperin kappeliksi rakennettu Järvisali on Köyliön kirkon ja hautausmaan vieressä sijaitseva monitoimitila, jonka ikkunoista avautuu kaunis näkymä Köyliöjärvelle. Järvisalin on suunnitellut arkkitehti Kauko Kaunisto ja  tuomiorovasti Lauri Huovinen vihki sen käytöön 15.05.1967.  Järvisali sopii muistotilaisuuksiin tai muihin pienimuotoisiin perhejuhliin.

Järvisalin kesäkahvio on avoinna 8.5.7.8.2016 klo 1115 sunnuntaisin ja juhannuspäivänä. Lisäksi muinakin aikoina kahvitetaan mahdollisia retkikuntia sopimuksen mukaan. Opastuksesta on sovittava erikseen. Varaukset kirkkoherranvirastosta puh. 044 7771801.

Järvisalissa on mahdollista järjestää pienimuotoisia muistotilaisuuksia, kaste- ja rippijuhlia. Siellä on kahvi- ja keittoruokailuastiat 50 hengelle, kukkamaljakot ja kynttilänjalat, valkoiset pöytäliinat, piano ja virsikirjat. Järvisalin varaukset kirkkoherranvirastosta puh. 044 7771801

Köyliön seurakuntatalo

Köyliöntie 4, 27710 Köyliö

Köyliön seurakuntatalo on rakennettu 1970 -luvun alussa vanhan seurakuntatalon, ns. Tegengrenin talon paikalle. Sen ovat suunnitelleet insinöörit Risto Schildt ja Mauri Niemi Helsingistä.

Seurakuntatalossa sijaitsee kirkkoherranviraston toimipiste ja kerhotila. Köyliön seurakuntalon vieressä Räisälä-museon alakerrassa sijaitsee kappeliseurakunnan nuorisotila. Uusi pysäköintialue sijaitsee seurakuntalon takana.

Seurakuntatalon kahviossa on tilat 1530 henkilölle, salissa noin 100 henkilölle.
Varusteisiin kuuluvat kahvi- ja ruoka-astiastot, valkoiset pöytäliinat, kukkamaljakot, kynttilänjalat, valokuvakehys, kynttilälyhdyt ulko-ovelle, piano ja virsikirjat.

Köyliön kappeliseurakunnan kappalainen (50 %)
Köyliön kappeliseurakunta
Köyliöntie 4