Pihlavan leiri- ja toimintakeskus

Lehmuuntie 35 , 27800 Säkylä
044 7771821
pihlavan.leirikeskus@evl.fi

Pihlava sopii erinomaisesti perhejuhlien, leirien, kokouksien ja kurssien pitopaikaksi. Juhlan järjestelyt voit hoitaa itse, sopia siitä Pihlavan henkilökunnan kanssa tai mahdollisesti pyytää pitopalvelua ulkopuolelta.

 

Pihlavan leiri- ja toimintakeskus on sillalla mantereeseen yhdistetty kahden hehtaarin saari, joka sijaitsee Pyhäjärven pohjoisrannalla. Säkylän keskustaan on noin kaksi kilometriä. Kauko Kauniston suunnittelema päärakennus on rakennettu v. 1988 ja arkkitehti Pekka Pitkäsen käsialaa oleva saunarakennus v. 1983.

Pihlavan leiri- ja toimintakeskus sopii ympärivuotiseen käyttöön. Päärakennuksessa on tilaa 120 henkilölle. Majoitustilaa on puolestaan 52 hengelle, huoneissa suihku/wc. Jokaisesta huoneesta on järvinäköala.

Pihlavan saunalla on tilaa 40 henkilölle. Rakennuksessa on kaksi saunaa omilla pukuhuoneilla sekä tilava takkahuone kauniilla järvimaisemalla. Rakennuksesta löytyy myös pieni keittiö perusvarustuksella. Kesällä on mahdollisuus lähteä uimaan laiturilta tai hiekkarannasta, talvella laiturilta pääsee avantoon.

Leirikeskuksen ja saunan läheisyydessä on myös hirsilaavu.

Voit varata Pihlavan leiri- ja toimintakeskus päärakennuksen, saunan ja laavun erikseen tai yhdessä, varaukset Pihlavan henkilökunnalta tai kirkkoherranvirastosta.

Vietä juhlasi luonnonkauniissa paikassa, jonka vieraasi muistavat pitkään!
 

Pihlavan leiri- ja toimintakeskuksen hinnasto

 

 

         
Pihlavan päärakennus                                               päärakennuksen sali

         
majoitushuone                                                           aulatila

         
Pihlavan saunalta                                                      rantamaisemaa

         
Pihlavan sauna                                                           saunan takkahuone

         
takkahuone juhla-asussa                                          järvimaisemalla

Pysäköinti
wc
Wi-Fi
Esteetön kulku

Sijainti kartalla

Tapahtumat

pe 18.9.2020 klo 16.00 - su 20.9.2020 14.00 klo 14.00

Lehmuuntie 35, 27800 Säkylä

Hiljaisuuden retriitti

Levon ja luottamuksen retriitti. Majoittumaan voi tulla pe 18.9 klo 16-su 20.9. klo 13. Hinta 110 euroa omin lakanoin. Ohjaajana Anna-Kaisa Hautala. Lisätiedot ja ilm. anna-kaisa.hautala@evl.fi tai 044 777 1810. Tavoitettavissa 5,8, alkaen. Ilmoittautumiset viimeistään 4.9.