lapsia kiipeilytelineessä

Kouluikäiset

Seurakunnan 7-14-vuotiaille suunnatun toiminnan tarkoituksena on lapsen kristillisen kasvun tukeminen eri toimintamuotojen avulla.

HUOMIO!!!

Säkylä-Köyliön seurakunta järjestää 11.8. alkaen koululaisten aamupäivätoimintaa Säkylän seurakuntatalolla 1-3-luokkalaisille arkisin klo 6.45-9.45.

Tarjolla aamupuuro. Toiminta on maksutonta. Toiminta järjestetään jos ilmoittautuneita on vähintään viisi.

Sähköinen ilmoittautuminen seurakunnan nettisivuilla 31.7. asti.

Linkki ilmoittautumiseen: https://www.mvs.fi/srk/sakyla/url/J6n2y7AfqmLinkki avautuu uudessa välilehdessäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Lisätietoa Tanjalta 044 777 1830. (Lomalla 5.7.-10.8.)

Kerhot

Pysäkki:

7-12-vuotiaille Pappilassa.

Pelailua, yhdessäoloa ja läksyjen tekoa. Voi tulla ja lähteä mihin aikaan vaan. Kerhossa kokkailaan silloin tällöin.

Sählykerho:

Kokkikerho:

Kepolan kerhotilassa (Köyliön seurakuntatalossa) kokoontuu torstaisin Safkasankarit klo 15.30 – 17.00.

Kerho toteutetaan yhteistyössä 4H yhdistyksen kanssa.

Kepparikerho:

Pytingillä keskiviikkoisin klo 16.00 – 17.30.

Kerho toteutetaan yhteistyössä 4H-yhdistyksen kanssa.

Tule mukaan ja tuo kaverisikin! Kaikki kerhomme ovat maksuttomia!

pelejä varhaisnuorten kerhossa