Säkylän seurakuntatalo

Tuulimyllyntie 21, 27800 Säkylä

Säkylän seurakuntatalo

Säkylän seurakuntatalo sijaitsee kirkkoaukiolla, jota rajaavat seurakunnan tärkeät rakennukset kirkko, pappila ja seurakuntatalo. Sinne kokoonnutaan kastejuhliin ja muistotilaisuuksiin, rippikouluun ja kuoroharjoituksiin. Myyjäiset ja lähetyslounaat, konsertit, hartaushetket ja kokoukset kuuluvat talon elämään.

Vuonna 1966 rakennetun talon on suunnitellut arkkitehti, professori Pekka Pitkänen. Pitkänen on yksi keskeisistä modernismin kehittäjistä suomalaisessa arkkitehtuurissa.

Kahviossa on tilat noin 40 henkilölle, kahvio- ja kokoustilassa noin 100 henkilölle ja salissa noin 132 henkilölle. Koko talossa tilat noin 230 henkilölle. Kahvio- ja kokoustilassa on piano ja salissa flyygeli.

Varustetasoon kuuluvat kahvi- ja ruoka-astiastot, valkoiset pöytäliinat. Seurakuntatalolla on kristallinen v. 1968 lahjoitettu kastemalja.

Säkylän seurakuntatalon vuokra

Tuulimyllyntie 21, 27800 Säkylä

Juhlat ja muut tapahtumat (Lähetysilta)

Lähetysilta Säkylän seurakuntatalolla. Kenian lähetti Marja Ochieng kertoo sanoin ja kuvin mm. Keniassa tehtävästä orpolapsityöstä.
Kahvitarjoilu. Tervetuloa.

Tuulimyllyntie 21, 27800 Säkylä