Rippikoulujaksonsa aikana nuoret tutustuvat oman seurakunnan toimintaan. Tutustumisjakso alkaa lokakuussa, rippikouluryhmien ensimmäisen tapaamisen jälkeen. Siellä jokainen rippikoululainen saa omakseen "riparipassin", johon kerätään 10 merkintää seurakunnan eri tilaisuuksista. Merkinnän saa myös muiden seurakuntien tilaisuuksista, mikäli on jossain reissussa. Pyydä tilaisuudesta vastaavalta työntekijältä kuittaus passiisi.

• 4 jumalanpalvelusta (Säkylän tai Köyliön kirkossa. Kellonajat vaihtelevat, tarkista ajat nettisivuiltamme!)
  • 3 muuta seurakunnan tilaisuutta (esim. varhaisnuorten kerho, raamattupiiri yms. Mikäli suvussa vietetään ristiäisiä, häitä tai hautajaisia, voit pyytää merkinnän tilaisuudesta vastaavalta papilta ja saat siitä merkinnän tähän kohtaan).
  • 2 nuorteniltaa (perjantai-iltaisin Pappilassa Säkylässä ja nuorisotilassa Köyliössä. Ei joka viikko. Syksyn 2020 nuortenillat näet kohdasta nuorisotyö --> nuortenillat)
  • 1 gospelmerkintä (Jos et pääse paikalle 31.10., korvaa se toisella seurakunnan musiikkitilaisuudella, esim. kauneimmat joululaulut).

Syksyn 2020 aikana koko rippikouluikäluokka osallistuu yhdessä seuraavaan tapahtumaan:

LA 31.10.2020 klo 13-14 rippikoulukonsertti Säkylän kirkossa. Esiintyjänä Kotiinpalaajat.

MERKINNÄT TULEE OLLA SUORUTETTUINA RIPARIPASSISSA ENNEN LEIRIJAKSON ALKUA! TÄYTETTY PASSI ON ON PÄÄSYLIPPUSI LEIRIJAKSOLLE.

Päivärippikoululaisilla: Ilm. myöhemmin.
1-leiriläisillä su 31.5.2021 mennessä