kitaransoittoa ja yhteislaulua leirillä

Leirit

Tälle sivulle tulee ilmoituksia seurakunnan kouluikäisille suunnatuista retkistä ja leireistä. Lisätiedot nuorisotyönohjaaja Kimmo Koivistolta! Lisäksi järjestämme erilaisia tapahtumia pitkin vuotta.

SÄKYLÄ-KÖYLIÖN SEURAKUNNAN LASTEN- JA VARHAISNUORTEN LEIRIT KESÄLLÄ 2021

Leirit = henkeäsalpaavia elämyksiä, tunnelmointia nuotiolla, hiljaisia hetkiä, leikkiä, ulkoilua, nauruun ratkeamista, yhdessäoloa ystävien kanssa ja arkista aherrusta.

​​​​

6.7 -8.7.2021 Lastenleiri 2, 2-4 luokkalaiset teemalla "Hei me lennetään" Pihlavassa

Tämä leiri sopii loistavasti jo leireillä olleille lapsille.

Leirimaksu on 50€

Leirin vetäjät: Kimmo Koivisto ja Emilia Toomer.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ LINKISTÄ:

https://www.mvs.fi/srk/sakyla/url/Z3St5Ty9y8Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Kesäleirien ohjelmassa on paljon ulkoilua, leikkimistä, laulamista, pelailua ja uimista. Säännölliset ruokailut rytmittävät päiviä ruokalauluineen ja iltaisin hiljennytään ja rauhoitutaan ennen nukkumaanmenoa.Leireillä on paljon monipuolista lasten ikätasoon sopivaa ohjelmaa. Leirien ohjelmaan kuuluu myös hengellistä sisältöä. Leireille voivat osallistua kaikki lapset, kuuluivat he kirkkoon tai eivät.

Leireillä noudatetaan Säkylä-Köyliön seurakunnan covid-19 toimintaohjetta sekä AVI :n ja kunnan terveydenhuollon ohjeistuksia koronaviruksen tarttumisen ehkäisemiseksi.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Leireille otetaan poikkeusoloista johtuen 24 leiriläistä per. leiri. Majoitus tapahtuu pääsääntöisesti kaksi henkeä per. huone poikkeuksena saman perheen jäsenet. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita kenen kanssa jaat huoneen.

Mikäli koronarajoitukset lievenevät leiripaikkoja lisätään.

Jokaisen ilmoittautuneen kotiin lähetetään leirikirje joka sisältää myös covid-19 ohjeistuksen leirille. Ilmoittautumiset (myös Tour de Henrik)  03.5.2021 alkaen kotisivuillamme: http.//www.sakyla-koylionseurakunta.fi/. Ilmoitautumislinkkiin pääsee etusivulla olevasta karusellista (vaihtuvia kuvia).

Tiedustelut leireistä kimmo.koivisto@evl.fi tai 0447771817

Lapset laskiaismäessä
Laskiaistapahtuma kirkonmäellä 16.2.2021 yhteistyössä Säkylän vpk:n kanssa.

lapsi- ja nuorisotyönohjaaja
Rantatie 254