Säkylä-Köyliön seurakunnalla on kolme hautausmaata. Kirkkomaa sijaitsee kirkon vieressä Säkylän keskustassa. Uudenkylän hautausmaa sijaitsee noin 1,5 kilometrin päässä Säkylän kirkosta Euran suuntaan. Köyliön hautausmaa sijaitsee Kirkkosaaressa Köyliön kirkon vieressä

Seurakunnan kausi- ja kesätyöntekijät on valittu kesäkaudelle 2018.  Klikkaa tästä.

Kivenoikaisukehotus
Hautamuistomerkki on hautaoikeuden haltijan omaisuutta ja siitä huolehtiminen on omaisten vastuulla. Hautausmailla on paljon kallistuneita ja kaatumisvaarassa olevia kivilaitteita. Seurakunta kehottaa kunnostamaan kivilaitteet ensi tilassa hautausmaan turvallisuuden vuoksi. Tarvittaessa voitte kääntyä jonkun kiviliikkeen puoleen.

Säkylä-Köyliön seurakunnan hautaustoimi.

Haudanhoitosopimukset hoitokaudelta 2018 alkaen

31.12.2017 päättyneiden haudanhoitosopimusten uusiminen on nyt ajankohtaista. Seurakunta lähettää kirjeitse ilmoituksen kaikille niille, joiden sopimus (pitkät sopimukset) on päättynyt 31.12.2017. Sopimusasioita hoitaa taloussihteeri Satu Vähätalo-Virtanen, p. 044 725 1101. Häneltä voi myös varmistaa nykyisen haudanhoitosopimuksen voimassaolon.