Avioliittoon aikovat, kastetut, avioliittoon vihityt ja kuolleet

Kastetut

Matilda Meeri Tuulia Kantonen

Kuollut

Matti Eevertti Kristeri, 78v.

Matti Hannes Jansson, 70v

Säkylä-Köyliön seurakunnan ja Köyliön kappeliseurakunnan
seurakuntatiedot paikallislehdessä

Kirkkoherranvirasto avoinna  Säkylässä  ma, ke ja to klo 9-13
ja Köyliössä ti ja pe klo 9 - 13. Puhelinpalvelua klo 15 asti, puh. 044 7771801

Säkylä-Köyliön seurakunta

- To 14.6. klo 18               Suvi-ilta Soi - konsertti. Tuomas Oravuo, alttoviulu;
                                           Jarkko Jaspa, laulu; Pentti Laine, klarinetti; kanttorit Sari Mäkinen
                                          ja Mikko Pelkonen. Vapaa pääsy.

- Pe 15.6. klo 19               Kuhinakonsertti Säkylän kirkossa. "Kesäyö kirkkomaalla".
                                           HUOM!  Muuttunut alkamisajankohta! Anu Hälvä, sopraano
                                           ja Robert  Roozeman, piano. Vapaa pääsy, ohjelma 15 €.

- Su 17.6. klo 10               konfirmaatiomessu Säkylän kirkossa. 1. rippileirin konfirmaatio.
                                           Nieminen, K. Koivisto, Kivimäki, Pelkonen.

- Ti 19.6. klo 9.50                     Isovanhempien ja lastenlasten retki Zoolandiaan.

- Ke 20.6 klo 19                    Karjalaisen Kansan Messun kuoroharjoitus Säkylän srk-talolla.
                                            Tied. Sari Mäkinen, 044-7771802

- To 21.6. klo 8-13                 Lähetystyön myyntipöytä Säkylän juhannustorilla

Köyliön kappeliseurakunta

- La 16.6. klo 12               Köyliön kirkon ja hautausmaan esittelykierros (liittyen Köyliö-päiviin),
                                           Mirja Reunanen

- Su 17.6. klo 10               messu Köyliön kirkossa. Köyliö-päivät. Vuola, Mäkinen.
                                           PopUp -kuoro, joka harjoittelee urkuparvella klo 9.15.
                                           Tule mukaan laulamaan

- Su 17.6. klo 11-15         Järvisalin kesäkahvio, Köyliön kirkossa paikalla opas.
                                           järj. Säkylä-Köyliön srk. n diakonia-ja lähetystyö

Seurakunnan kausi- ja kesätyöntekijät on valittu kesäkaudelle 2018. Klikkaa uutiseen tästä.

Retket
Isovanhempien ja lastenlasten retki 19.6.2018 Liedon Zoolandiaan. Vietämme päivän Zoolandiassa tutustuen eläimiin ja huvipuistolaitteisiin välillä nautitaan yhteisestä ruokailusta.
Lähtö retkelle klo 9.50 Kepola seurakuntatali (Huom!! lehdessä väärä kellonaika) ja 10.00 Kirkkoaukio. Paluu iltapäivällä n. klo 15.30 -16.00. Retken hinta on 34€ aikuiset ja 30€ lapsi  alle 3v. ilmaisia. Hinta sisältää matkan, rannekkeen ja ruokailun. Info Hilkka Koivisto hilkka.koivisto(at)evl.fi

Leirit

18-21.6.2018 Varhaisnuortenleiri 10-13 –vuotiaille Pihlavassa. Leirillä kilpaillaan, hoilataan, hohotetaan, saunotaan ja uidaan! Leirimaksu 55€. Vetäjät: Kimmo, Anne & Emilia

26-28.6.2018 Tour de Henrik –polkupyöräpyhiinvaellus. Tour de Henrik on pyöräpyhiinvaellus Kokemäeltä Turkuun. Kolmen päivän mittainen vaellus myötäilee Pyhän Henrikin pyhiinvaellusreittiä ja kulkee Kokemäen Henrikin saarnahuoneelta Turun Tuomiokirkkoon. Matkaa kertyy noin 147 km.

Vaeltajat ovat olleet noin 8-17 –vuotiaita ja heitä ohjaamassa seruakunnan nuorisotyönohjaajia ja valtajien vanhempia. Leirin hinta on 55€ ja se sisältää majoituksen, kuljetukset, ruokailut sekä uimisen Turun Caribialla. Leirin vetäjä: Kimmo Koivisto

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Leirien ilmoittautumiset alkavat toukokuun puolenvälin paikkeilla kotisivuillamme:http://www.sakyla-koylionseurakunta.fi/. Ilmoittautumislinkkiin pääsee etusivulla olevasta karusellista (vaihtuvia kuvia). Tiedustelut leireistä Kimmo Koivistolta puh. 0447771817.

Haudanhoitosopimukset
Haudanhoitosopimusten uusiminen on nyt ajankohtaista, sopimukset tulee tehdä  31.05.2018 mennessä. Tämä koskee sekä pitkäaikaisia että kesä- ja kasteluhoitosopimuksia. Sopimusasioita hoitaa taloussihteeri Satu Vähätalo-Virtanen, p. 044 725 1101. Häneltä voi myös varmistaa nykyisen haudanhoitosopimuksen voimassaolon.

Kivenoikaisukehotus
Hautamuistomerkki on hautaoikeuden haltijan omaisuutta ja siitä huolehtiminen on omaisten vastuulla. Hautausmailla on paljon kallistuneita ja kaatumisvaarassa olevia kivilaitteita. Seurakunta kehottaa kunnostamaan kivilaitteet ensi tilassa hautausmaan turvallisuuden vuoksi. Tarvittaessa voitte kääntyä jonkun kiviliikkeen puoleen.

Säkylä-Köyliön seurakunnan hautaustoimi.

Tiedoksi:

Vanhoilla Säkylän ja Köyliön seurakuntien  nettiosoitteilla,

sakylanseuranta.fi  ja koylionseurakunta.fi

ei ole MITÄÄN tekemistä seurakuntamme kanssa !!

Diakoniavastaanotto

Säkylä ma-pe klo 9-11 ja Köyliö ma-ti klo 9-11
Hilkka Koivisto p. 044-7771815, Katriina Koho p. 044-7251103.