Jumalanpalveluksia ja hartauksia televisiossa ja radiossa

13.10.2020 09.46

Jumalanpalvelukset televisiossa sunnuntaisin Yle TV1 klo 10.

• 18.10. Ruskamessu Ylihärmän kirkossa. Nuorten gospelbändi Juho Nuottimäen johdolla kutsuu laulamaan. Keskustelusaarna Tuukka Salo ja Oona-Mari Marsch. Liturgina Anssi Massinen.
  • 25.10. Toivakan kirkon jumalanpalveluksessa teemana itsensä tutkiminen. Uusinta.
  • 31.10. Pyhäinpäivän Nojatuolikirkossa puhumassa kuolemasta. Prof. Kati Tervo-Niemelä, kunnanjohtaja Jouni Eho sekä nuorisotyöntekijä Milla-Maria Tervo. Make Perttilä House Band, artistivieraana J.Jyrä. Juontajana Kimmo Saares.
  • Jumalanpalvelukset Yle Areenassa
  • Lue uutinen: Jumalanpalveluksia televisiossa jälleen joka sunnuntai

Pisara-hartaudet lauantaisin Yle TV1

• 3.10. Raamatunkohta, jonka varassa voi iloisesti elää, ja myös kuolla. Professori Jouko Martikainen (Joh. 14:17).
  • 10.10. Mitä pyhiinvaeltaminen on? Koordinaattori Annastiina Papinaho (Gal. 5:1).
  • 17.10. Arkeologia on pyhiinvaellusta menneeseen. Arkeologi Ilari Aalto (Jes. 58:12).
  • 24.10. Teatteriohjaaja Sarika Lipasti on useasti kokenut johdatusta valintoja tehdessään. Usko ja luottamus ovat myös osa hänen työtään (Sananl. 3:56).
  • Pisara Yle Areenassa

Jumalanpalvelukset radiossa sunnuntaisin Yle Radio 1 klo 10

Radiojumalanpalveluksia kehitetään palvelemaan yleisöä entistäkin paremmin. Uudistus on alkanut sarjalla kokeilevia radiojumalanpalveluksia, joita Yle Radio 1:ssä lähetetään kesän ja syksyn 2020 aikana kuusi. Ne ovat keskenään erilaisia, ja niistä kerätään kokemuksia ja palautetta. Lue uutinen: Radiojumalanpalveluksia kehitetään

​​​​

Kuuntele jumalanpalveluksia Yle Areenassa

Radiohartaudet Yle Radio 1

Aamuhartaudet lähetetään Yle Radio 1:ssä mala klo 6.15, toinen lähetys klo 7.15. Iltahartaudet lähetetään mape klo 18.50, uusinta klo 23.00, lauantai-iltaisin rukoushetki klo 18.00. Kaikki hartaudet ovat myös kuunneltavissa Yle Areenassa.

Keskiviikkoaamuisin hartaudet ovat omaelämäkerrallisia. Oman hartaussarjansa aloittaa 7.10. opetusneuvos Kaisa Rönkä.

Maanantai-iltaisin radiohartauksissa kuullaan 19.10. alkaen Uuden testamentin uutta käännöstä, lukijana näyttelijä Krista Kosonen.

Ekumeenisella vastuuviikolla 19.10. ja 20.10. aamuhartaudet pitää pastori Tuija Samila.

Kuuntele hartauksia Yle Areenassa

Horisontti sunnuntaisin klo 12.05 Yle Radio 1