Päivärippikoulu hiihtolomaviikolla 8 (tarkat päivämäärät ja kellonajat ilmoitetaan suoraan ryhmälle). Konfirmaatio su 8.3. klo 10 Säkylän kirkossa. Samalla konfirmoidaan myös retkiriparilaiset (Viron ryhmä). Vetäjänä Sakari Vuola ja Kimmo Koivisto. Mukana myös muita srk:n työntekijöitä. Sisältää ennakkotunteja ja seurakuntaan tutustumisjakson.

Viron retkirippikoulu 14.-22.2.2020. Konfirmaatio su 8.3. klo 10 Säkylän kirkossa. Konfirmaatiossa mukana myös päivärippikoulun ryhmä. Vetäjinä Ismo Nieminen, Markus Saarenketo ja Hilkka Koivisto. Mukana myös muita srk:n työntekijöitä. Sisältää ennakkotunteja ja seurakuntaan tutustumisjakson.

Koronan muutettua kesän rippikoulujen aikatuluja ja kestoja, alla päivitetyt tiedot!

1-rippileiri:
Päivärippikoulujakso 1.–5.6.2020
Pihlavan leirikeskuksessa.
Leirijakso 3.-6.8. Pihlavan leirikeskuksessa.
Konfirmaatio kahdessa osassa su 30.8.2020 Säkylän kirkossa.
Vetäjinä Ismo Nieminen ja Kimmo Koivisto ja kesäteologi. Sisältää ennakkotunteja ja seurakuntaan tutustumisjakson.

2-rippileiri:
Päivärippikoulujakso 8.–12.6.6.2020
 Pihlavan leirikeskuksessa.
Leirijakso 7.-10.8. Pihlavan leirikeskuksessa.
Konfirmaatio kahdessa osassa su 23.8.2020 Köyliön kirkossa.
Vetäjinä Markus Saarenketo, Anna-Kaisa Hautala ja Tanja Raitanen. Sisältää ennakkotunteja ja seurakuntaan tutustumisjakson.

Leirimeininkiä!