Päivärippikoulu hiihtolomaviikolla 8 (tarkat päivämäärät ja kellonajat ilmoitetaan suoraan ryhmälle). Konfirmaatio su 8.3. klo 10 Säkylän kirkossa. Samalla konfirmoidaan myös retkiriparilaiset (Viron ryhmä). Vetäjänä Sakari Vuola ja Kimmo Koivisto. Mukana myös muita srk:n työntekijöitä. Sisältää ennakkotunteja ja seurakuntaan tutustumisjakson.

Viron retkirippikoulu 14.-22.2.2020. Konfirmaatio su 8.3. klo 10 Säkylän kirkossa. Konfirmaatiossa mukana myös päivärippikoulun ryhmä. Vetäjinä Ismo Nieminen, Markus Saarenketo ja Hilkka Koivisto. Mukana myös muita srk:n työntekijöitä. Sisältää ennakkotunteja ja seurakuntaan tutustumisjakson.

1-rippileiri 1.–9.6.2020 Pihlavan leirikeskuksessa. Konfirmaatio su 14.6.2020 klo 10 Säkylän kirkossa. Vetäjinä Ismo Nieminen ja Kimmo Koivisto. Mukana myös muita srk:n työntekijöitä. Sisältää ennakkotunteja ja seurakuntaan tutustumisjakson.

2-rippileiri 22--30.6.6.2020 Pihlavan leirikeskuksessa. Konfirmaatio su 5.7.2020 klo 10 Köyliön kirkossa. Vetäjinä Sakari Vuola ja Markus Saarenketo. Mukana myös muita srk:n työntekijöitä. Sisältää ennakkotunteja ja seurakuntaan tutustumisjakson.

Leirimeininkiä!