Nuorten Gospelbändi

Syksyllä 2019 aloitetaan uutena ryhmänä Nuorten Gospelbändi. Bändi on tarkoitettu lähinnä yläkoulu- ja lukioikäisille nuorille, joilla on jo jonkin verran soittokokemusta ja -taitoa, alkeisopetusta ryhmässä ei anneta. Nuorten Gospelbändi seikkailee gospelmusiikkiin parissa tavoitteenaan tuoda uusia rytmejä seurakunnan musiikkielämään.

Bändiin kaivataan niin laulajia kuin sekä bändi- että solistisempien soittimien soittajia. Bändisoittimet (sähkökitara ja -basso, kosketinsoittimet, sähkö- ja akustiset rummut sekä äänentoistolaitteisto) löytyvät harjoitustilasta.

Nuorten Gospelbändi harjoittelee Säkylässä Pytingillä maanantaisin klo 17.30 - 19.00.  Gospelbändin syyskausi alkaa maanantaina 26.8.  Tervetuloa mukaan!

Nuorten Gospelbändiä johtaa kanttori Mikko Pelkonen, 044 777 1814 (myös WhatsApp ja Messenger) tai mikkot.pelkonen@evl.fi