Kuhinakonsertti

Kuhinakonsertin mainos

Säkylän kirkko

Elvisgospel-konsertti solistina Hannu Käppi. Vapaa pääsy, kolehti musiikkityölle.

Tänä vuonna kuullaan Säkylä-Köyliön seurakunnan järjestämässä kuhinakonsertissa Elvis Presleyn musiikkia. Säkylän kirkossa klo 19 alkavassa konsertissa solistina on Hannu Käppi, jota säestää paikallisista voimista koottu yhtye. Konsertti koostuu gospelsävelmistä, kuten Amazing Grace ja Elvikseltä tutuista hyväntuulisista hiteistä, joista esimerkkeinä mainittakoon Surrender ja Can?t help falling in love.
Yhtyeessä soittavat: Johannes Perko koskettimet, Timo Mäntyranta basso, Harri Salminen ja Antero Nieminen kitarat, Ari Nurmi rummut. Taustalaulu Minna Nieminen, Johanna Toivanen-Perko ja Irina Kaukinen.
Konserttiin on vapaa pääsy, kolehti kerätään seurakunnan musiikkityölle. Lämpimästi tervetuloa nauttimaan musiikista!
  • Musiikki Musiikki