Miesten päivä - Elävä Jumala-Kansan kestävä tuki ja turva

la 9.3. klo 12.00 – 16.00

Köyliön seurakuntatalo

Miehet hiljentymässä yhdessä.
Mukana kapteeni evp. Olli Seppänen Kansan Raamattuseura ja Euran helluntaiseurakunnan mieskuoro

Lounas 10 euroa.
Ilmoittautuminen 26.2. mennessä ensisijaisesti oheisesta linkistä.
Tarvittaessa voit ilmoittautua myös tekstiviestillä tai soittamalla 044-777 1801, muistathan ilmoittaa mahdolliset ruoka-ainerajoitteet.

Tilaisuuden alussa on ruokailu, jonka jälkeen on kaksi luentoa, joiden välissä juodaan kahvit. Luennot pitää Kansan Raamattuseuran kouluttaja, kapteeni evp. Olli Seppänen. Kuopiolainen Seppänen on Ilmavoimissa hävittäjälentäjänä ja ilmataisteluopettajana palvellut opistoupseeri. Luentojen aiheet ovat seuraavat:
1. Ratkaisevia käänteitä Suomen sodissa - sattumia vai ihmeitä?
2. Polttopisteessä Lähi-itä ja Israel
Luennot ovat herättäneet kiinnostusta jo vuosien ajan eri puolella Suomea. Venäjän ja Ukrainan, sekä Hamasin ja Israelin väliset sodat ovat lisänneet mielenkiintoa edelleen.
Luentojen jälkeen on mahdollisuus keskusteluun.
Tilaisuuden isäntänä on kappalainen Ismo Nieminen. Musiikissa palvelee Euran helluntaiseurakunnan lauluryhmä.
Olet sydämellisesti tervetullut osallistumaan!

Tilaisuuden järjestää Säkylä - Köyliön seurakunta ja Kansan Raamattuseura