Kuhinakonsertti: Hanna Ekola - Valoa ja voimaa

Konserttimainos Hanna Ekola

Säkylän kirkko

Kuhinakonsertti Säkylän kirkossa pe 17.6. klo 19

kirkossa perjantaina 17.6.2022 klo 19. Konsertin kuulijaa lähelle tulevat tulkinnat elämänmakuisista lauluista kertovat matkanteon iloista ja suruista sekä siitä, mistä voi saada elämäänsä turvaa, toivoa ja kiitollisuutta.

Jo yli 30 vuotta valtakunnallisesti konsertoinut Hanna Ekola tuo konserttiin tuttujen laulujen lisäksi myös uusia laulujaan, jotka kumpuavat laulajan omista elämänkokemuksista sekä niiden synnyttämästä kiitollisuudesta.

Laulujensa lisäksi Hanna Ekola on julkaissut 28 ajatelma- ja runoteosta. Hanna on teksteillään ja lauluillaan osannut sanoa jotain suurta yleisöä vahvasti koskettavaa, mistä kertoo se, että hänen kirjojaan on myyty noin satatuhatta ja levyjään noin kaksisataatuhatta kappaletta. Hanna on myös palkittu Emma-patsaalla ja Vuoden kiinnostavin kirja -palkinnoilla.

Hanna Ekolan kanssa musisoi pianisti-laulaja Virpi Salo. Heleä-ääninen Hanna ja tummaääninen Virpi ovat esiintyneet yhdessä jo vuodesta 1995 lähtien. Saumattomasta yhteistyöstä syntyy kaunis, puhutteleva kokonaisuus ja konsertissa kuullaan myös heidän duettoaan.

Lauluja valoksi ja voimaksi –konserttiin ovat kaikki lämpimästi tervetulleita. Konserttiin myydään 15 euron hintaisia ohjelmia ovelta (käteismaksu).

• Musiikki Musiikki