Sanajumalanpalvelus (Pyhäinpäivän iltakirkko, livestriimaus)

Köyliön kirkko

Pyhäinpäivän iltakirkko. Pyhäinpäivän iltakirkko Kynttilät syttyvät viime pyhäinpäivän jälkeen siunatuille. Tilaisuus tarkoitettu ensisijaisesti omaisille. Kirkossa luetaan vain Köyliöön siunatut. Tilaisuus striimataan Facebook sivulle vain livenä (ei voi katsoa jälkikäteen). Maskisuositus , oma maski mukaan, koska turvaetäisyydet eivät välttämättä säily.

Pyhäpäivä: Pyhäinpäivä
Liturgi: Anna-Kaisa Hautala
Saarnaaja: Mikko Pelkonen
Muuta tietoa 1: Pyhäinpäivän iltakirkko Kynttilät syttyvät viime pyhäinpäivän jälkeen siunatuille. Tilaisuus tarkoitettu ensisijaisesti omaisille. Kirkossa luetaan vain Köyliöön siunatut. Tilaisuus striimataan Facebook sivulle vain livenä (ei voi katsoa jälkikäteen). Maskisuositus , oma maski mukaan, koska turvaetäisyydet eivät välttämättä säily.