Hiljaisuuden messu -harjoitus

Pytinki

Sunnuntaina 24.11. klo 18 Säkylän kirkossa on Hiljaisuuden messu. Se on tavallinen messu, mutta musiikkina Hiljaisuuden messun lauluja. Nyt voit tulla toteuttamaan messua laulajana tai soittajana! Esilauluryhmän pohjana on Nuottakööri, mutta myös muut halukkaat laulajat ovat tervetulleita mukaan. Mukaan kutsutaan myös eri instrumenttien soittajia. Soittimesi voi olla bändi- tai solistinen soitin. Harjoitukset Nuottaköörin harjoitusten yhteydessä maanantaisin klo 17.30 alkaen Pytingillä, Pappilan takana. Musiikkia johtaa, lisätietoja antaa ja nuotteja jakaa kanttori Mikko Pelkonen, 044 777 1814. Messupäivänä harjoittelemme vielä kirkossa ennen jumalanpalvelusta, jolloin viimeistään voi tulla mukaan jos aiemmin ei ehdi. Tässä tapauksessa kannattaa kysyä Mikolta etukäteen nuotteja. Pytingillä on bändisoittimet, muut soittimet on otettava itse mukaan. Tervetuloa!

Hiljaisuuden messu Säkylän kirkossa su 24.11. klo 18.

Musiikkiryhmä, johon ovat tervetulleita kaikki halukkaat soitto- ja/tai laulutaitoiset, harjoittelee Pytingillä maanantaisin klo 17.30 alkaen.

Lisätietoja kanttori Mikolta, 044 777 1814.