Säkylän kirkko

Sadonkorjuun kiitosjuhla, luomakunnan sunnuntai, maataloustuottajien kirkkopyhä. Nieminen, Ketola Jumalanpalveluksen jälkeen MTK-Säkylä tarjoaa maatalousnaisten keittämän puuron.

Pyhäpäivä: 20. sunnuntai helluntaista
Liturgi: Ismo Nieminen
Kanttori: Jari Ketola
Sadonkorjuun kiitosjuhla, maataloustuottajien kirkkopyhä.Jumalanpalveluksen jälkeen MTK-Säkylä tarjoaa maatalousnaisten keittämän puuron.

Messu

Sotaveteraanien kirkkopyhä. Liturgi: Anna-Kaisa Hautala, Saarnaaja: Ismo Nieminen, Kanttori: Jari Ketola, Mukana vieraita Pilistverestä. Kirkkokahvit Säkylän seurakuntatalolla.

Köyliön kirkko

Messu (Hiljaisuuden messu)

Hiljaisuuden messussa lauletaan hiljaisuuden lauluja. Se on musiikkia, joka kutsuu meitä hiljentymän ja kuulostelemaan Jumalan kasvojen edessä, mitä minulle kuuluu. Mukana Ismo Nieminen, Mikko Pelkonen ja Nuottakööri.

Messu

Adventin aika alkaa. Messussa kajahtaa Hoosianna. Nieminen. Ketola ja kirkkokuoro. Messun lopussa partiolippukunta Vesipeikkojen lupauksenanto.