Säkylän kirkko

Rukouslaulumessu. Tule laulamaan helppoja rukouslauluja. Lyhyitä lauluja toistetaan Nuottaköörin tuella monta kertaa, joten ne tulevat tutuksi. Saamme laulaa ja hiljentyä yhdessä.

Pyhäpäivä: 19. sunnuntai helluntaista
Pyhäpäivän aihe: Rakkauden kaksoiskäsky
Liturgi: Anna-Kaisa Hautala
Kanttori: Mikko Pelkonen
Musiikkiryhmä: Nuottakööri
Muuta tietoa 1: rukouslaulumessu: LaulammeTaize lauluja

Messu

Sotaveteraanien kirkkopyhä. Liturgi: Anna-Kaisa Hautala, Saarnaaja: Ismo Nieminen, Kanttori: Jari Ketola, Mukana vieraita Pilistverestä. Kirkkokahvit Säkylän seurakuntatalolla.

Köyliön kirkko

Messu (Hiljaisuuden messu)

Hiljaisuuden messussa lauletaan hiljaisuuden lauluja. Se on musiikkia, joka kutsuu meitä hiljentymän ja kuulostelemaan Jumalan kasvojen edessä, mitä minulle kuuluu. Mukana Ismo Nieminen, Mikko Pelkonen ja Nuottakööri.

Messu

Adventin aika alkaa. Messussa kajahtaa Hoosianna. Nieminen. Ketola ja kirkkokuoro. Messun lopussa partiolippukunta Vesipeikkojen lupauksenanto.