Sanajumalanpalvelus (Perhekirkko kumminkaa.)

Säkylän kirkko

Mikkelinpäivän perhekirkko kumminkaa.. Nieminen, Vuola, Pelkonen, Nuottakööri. Isosten näytelmä Jaakobin unesta. Avustajat: Makke, Tanja ja Anne. Mukaan kutsutaan lapsia kummien kanssa. Kirkon jälkeen lounas seurakuntatalolla. Makaronilaatikko ja omenapiirakka.

Pyhäpäivä: Mikkelinpäivä
Pyhäpäivän aihe: Jumalan sanansaattajat
Liturgi: Ismo Nieminen
Saarnaaja: Sakari Vuola
Kanttori: Mikko Pelkonen
Avustajat: Anne Salo
Muuta tietoa 1: Mukaan kutsutaan lapsia kummien kanssa. Isosten näytelmä Jaakobin unesta. Kirkon jälkeen lounas seurakuntatalolla. Makaronilaatikko ja omenapiirakka.

Messu

Sotaveteraanien kirkkopyhä. Liturgi: Anna-Kaisa Hautala, Saarnaaja: Ismo Nieminen, Kanttori: Jari Ketola, Mukana vieraita Pilistverestä. Kirkkokahvit Säkylän seurakuntatalolla.

Köyliön kirkko

Messu (Hiljaisuuden messu)

Hiljaisuuden messussa lauletaan hiljaisuuden lauluja. Se on musiikkia, joka kutsuu meitä hiljentymän ja kuulostelemaan Jumalan kasvojen edessä, mitä minulle kuuluu. Mukana Ismo Nieminen, Mikko Pelkonen ja Nuottakööri.

Messu

Adventin aika alkaa. Messussa kajahtaa Hoosianna. Nieminen. Ketola ja kirkkokuoro. Messun lopussa partiolippukunta Vesipeikkojen lupauksenanto.