Äijän työkalupakki

Köyliön seurakuntatalo

Äijän työkalupakki: miestenpäivä kaikenikäisille miehille Köyliön seurakuntatalolla la 9.3. klo 10.30 alkaen. Mukana Martti Poukka. Ateriamaksu 5 euroa. Ilmoittautumiset pe 1.3. mennessä kirkkoherranvirastoon 0447771801, sakyla-koylio.srk@evl.fi.

Ajantasaiset tiedot löytyvät kohdasta seurakuntatiedot paikallislehdessä

Pappila

Pappilan puikot

Käsityökerho Pappilan puikot kokoontuu Pappilassa joka toinen sunnuntai-ilta. Mukaan omat puikot. Lahjoituslankaa neulontaan otetaan vastaan. Tervetuloa mukaan!

Pihlavan leiri- ja toimintakeskus

Naisten sauna Pihlavassa

Naisten sauna Pihlavassa. Pääsiäisen herkut, tuo oma herkkuresepti. Naisten sauna on ympärivuotinen naisten ilta Pihlavan leirikeskuksen saunalla. Se on tarkoitettu kaikenikäisille ja kokoisille naisille. Illan aikana saunotaan ja uidaan, pidetään hartaus, on teemaohjelmaa, kutsutaan vierailijoita ja nautitaan teehetkestä.

Pappila

Pappilan puikot