Jukka Salmisen konsertti Suuremman suojassa

Jukka Salmisen konsertti Suuremman suojassa Säkylän kirkko

Lauluntekijä, muusikko Jukka Salminen konsertoi Säkylän kirkossa tiistaina 22.1.2019 klo 18.00. Konsertti on elämänkaaritarinoista ja lauluista koostuva kokonaisuus, jossa kuljemme elämän matkaa Suuremman suojassa. "Hiljaisuuteen vie, hämmästelemään, istua saan kanssa toisten, yhteyteemme jään, ihmettelemään, ihmettelemään..." Konsertti aloittaa kerran kuussa järjestettävien Hetki olla -konserttien kevätkauden 2019.

Hämeenlinnalainen lauluntekijä, muusikko ja opettaja Jukka Salminen on kiertänyt Suomea kitaransa kanssa jo yli kolmekymmentä vuotta. Jukan laulut ovat tulleet tutuiksi kouluissa, päiväkerhoissa ja monenlaisissa musiikkitapahtumissa. Laulujen elämänmakuiset tarinat, ystävyys, luonto, kansainvälisyys, juhlahetket ja hengellinen sanoma muodostavat yhdessä rikkaan kudelman ja tarjoavat monipuolista ohjelmistoa lapsille ja heidän kanssaan musisoiville aikuisille. Lauluja on syntynyt jo noin 900, joista noin 650 lastenlaulua.

Illan konsertin ohjelmisto on suunnattu pääosin aikusille kuulijoille.

Ohjelmamyynti alkaa kirkon ovella klo 17, kirkkosalin ovet avataan klo 17.30. Ohjelman hinta on 10 euroa.