Joulu soi

Joulu soi Säkylän kirkko

Joulu soi Säkylän kirkossa lauantaina 8.12. Säkylän kirkossa kun Huittisten musiikkiopiston ja Säkylä-Köyliön seurakunnan yhteiskonsertissa.

Joulu soi Säkylän kirkossa

Lauantaina 8.12. Säkylän kirkon täyttää taitavien nuorten muusikoiden sävelet, kun Huittisten musiikkiopiston uusi yhteismusiikkikokoonpano, Syventävien opintojen yhtye pitää joulukonsertin kapellimestari Juuso Wallinin johdolla. Yhtyeeseen on valittu musiikkiopiston pitkällä olevia oppilaita.

Solisteja konsertissa kuullaan useita, näistä tunnetuin lienee huittislainen tangoprinssi Petri Kiiski, laulusolistina kuullaan myös köyliöläistä musiikkiopiston opiskelijaa Aliina Hiljasta. Myös soitinsolisteja on useita: kokemäkeläinen Veera Hakanpää soittaa trumpetillaan vanhan tanskalaisen joululaulun ja euralainen Marcus Alhonen esittää käyrätorvella Cesar Frankin iki-ihanan sävellyksen Panis Angelicus. Lisäksi konsertissa esiintyy Mirja Mattisen valmentama selloyhtye.

Konsertti Säkylän kirkossa alkaa lauantaina 8.12. kello 18. Konsertin järjestää Huittisten musiikkiopisto yhteistyössä Säkylä-Köyliön seurakunnan kanssa ja sen ohjelmatuotto käytetään lasten ja nuorten musiikkiharrastuksen tukemiseen.

Järjestäjä

Köyliön kappeliseurakunta Säkylä-Köyliön seurakunta ja Huittisten musiikkiopisto

Köyliön kirkko

Kyösti Mäkimattila & Varjokuvan joulukonsertti

Klo 18 Köyliön kirkossa Kyösti Mäkimattila & Varjokuvan joulukonsertti. Liput 25€. Lippujen myynti alkaa ovelta klo 17 ja ennakkoon voi varata lippuja Liisa Yskiltä p. 050 5400404.