Kahvimatinea

Säkylän seurakuntatalo

Kahvimatinea Yhteisvastuu-keräyksen hyväksi

Mukava sunnuntai-iltapäivän kahvimatinea Yhteisvastuukeräyksen hyväksi!  Musiikkia laidasta laitaan, mukana on Huittisten Musiikkiopiston säkyläläisiä ja köyliöläisiä soittajia; Pentti Laine klarinettinsa kera, Kepolan Laulumiehet  Ari Helkiön johdolla sekä Säkylän kirkkokuoro ja aikuisopiston lauluryhmä Viihdelaulajat Sari Mäkisen johdolla. Konsertin kahvilippu maksaa 5 €/ henkilö. Kahvitarjoilun järjestää diakonityö.

Köyliöntie 4
27710 Köyliö

Olen pitkään diakoniatyötä tehnyt arjen työntekijä. Sydäntä lähellä on yksittäisen ihmisen kohtaaminen ja taakkojen jättäminen rukouksessa Jumalan käsiin.

Kotielämässä arjen jakavat ja iloa antavat aviomies, 3 tytärtä ja kaksi koiraa.

Mottoni on: aina vois olla huonomminkin. Ei siis syyntä lannistua, aina on toivoa.

Virkavapaalla 01.08.2018 - 31.01.2019

Säkylän kirkko

Pekka Simojoen konsertti

Pekka Simojoen konsertti Säkylän kirkossa

Säkylän seurakuntatalo

Lähetysilta

Lähetysilta Säkylän seurakuntatalossa . Vieraana Suomen lähetysseuran lähettimme Sari-Johanna Kuittilo. Tarjolla iltapalaa.