Diakonia on kristillisestä uskosta ja rakkaudesta lähtevää auttamistyötä.

Toimintamuotoja ovat muun muassa vastaanotto, kotikäynnit, ryhmät, vapaaehtoistyö, ruokajakelu.

Elämän erilaisten vaikeuksien ja vastoinkäymisten kohdatessa voit ottaa luottamuksella yhteyttä diakoniatyöntekijöihin.

Diakoni Katriina Koho
​​​​​​​Päävastuu diakoniatyöstä

- ota rohkeasti yhteyttä. Tapaamiset seurakunnan tiloissa tai kodeissa puh. 044 7251103, sposti katriina.koho@evl.fi

Tanja Raitanen
​​​​​​​-diakoniatyössä maanantaisin, torstaisin  ja perjantai aamupäivisin, puh. 044 7771830, tanja.raitanen@evl.fi

Diakonian ajankohtaisista tapahtumista ja tilaisuuksista ilmoitetaan seurakuntatiedot-kohdassa.

Katriina Koho

diakoni
Köyliöntie 4
27710 Köyliö

Olen pitkään diakoniatyötä tehnyt arjen työntekijä. Sydäntä lähellä on yksittäisen ihmisen kohtaaminen ja taakkojen jättäminen rukouksessa Jumalan käsiin.

Kotielämässä arjen jakavat ja iloa antavat aviomies, 3 tytärtä ja kaksi koiraa.

Mottoni on: aina vois olla huonomminkin. Ei siis syyntä lannistua, aina on toivoa.