Nuorten bändi

EI KOKOONNU SYKSYLLÄ

On aika saada jälleen nuorten ääni kuuluviin, niinpä Nuorten bändi aloittaa toimintansa elokuussa. Bändi on tarkoitettu lähinnä yläkoulu- ja lukioikäisille nuorille, joilla on jo jonkin verran soittokokemusta ja -taitoa, alkeisopetusta ryhmässä ei anneta. Nuorten bändi seikkailee gospelmusiikkiin parissa tavoitteenaan tuoda uusia rytmejä seurakunnan musiikkielämään.

Bändiin kaivataan niin laulajia kuin sekä bändi- että solistisempien soittimien soittajia. Bändisoittimet (sähkökitara ja -basso, kosketinsoittimet, sähkö- ja akustiset rummut sekä äänentoistolaitteisto) löytyvät harjoitustilasta.

Nuorten bändi harjoittelee Säkylässä Pytingillä maanantaisin klo 18 - 19.30.  Tervetuloa mukaan!

Nuorten bändiä johtaa kanttori Mikko Pelkonen, 044 777 1814 (myös WhatsApp ja Messenger) tai mikkot.pelkonen@evl.fi