Sanajumalanpalvelus (Perhekirkko kumminkaa.)

Säkylän kirkko

Mikkelinpäivän perhekirkko kumminkaa.. Nieminen, Vuola, Pelkonen, Nuottakööri. Isosten näytelmä Jaakobin unesta. Avustajat: Makke, Tanja ja Anne. Mukaan kutsutaan lapsia kummien kanssa. Kirkon jälkeen lounas seurakuntatalolla. Makaronilaatikko ja omenapiirakka.

Pyhäpäivä: Mikkelinpäivä
Pyhäpäivän aihe: Jumalan sanansaattajat
Liturgi: Ismo Nieminen
Saarnaaja: Sakari Vuola
Kanttori: Mikko Pelkonen
Avustajat: Anne Salo
Muuta tietoa 1: Mukaan kutsutaan lapsia kummien kanssa. Isosten näytelmä Jaakobin unesta. Kirkon jälkeen lounas seurakuntatalolla. Makaronilaatikko ja omenapiirakka.

Köyliön kirkko

Muu aikuistyön ryhmä (Mieltä messuun)

Ilta messun äärellä, mitä ja miksi. Näin messu rakentuu, ilta päättyy ehtoollishetkeen.

Köyliön kirkko

Messu

Messu. Nieminen, Ketola. Sadonkorjuujuhla. Palveluvuorossa Yttilä ja Itä Köyliön maatalousnaiset. Kirkkokahvit Järvisalissa.

Säkylän kirkko

Messu

Rukouslaulumessu. Tule laulamaan helppoja rukouslauluja. Lyhyitä lauluja toistetaan Nuottaköörin tuella monta kertaa, joten ne tulevat tutuksi. Saamme laulaa ja hiljentyä yhdessä.