Avioliittoon aikovat, kastetut, avioliittoon vihityt ja kuolleet

Kuollut Säkylä

Delila Tuulikki Sipilä,96v.

Säkylä-Köyliön seurakunnan ja Köyliön kappeliseurakunnan
seurakuntatiedot paikallislehdessä

Kirkkoherranvirasto avoinna  Säkylässä  ma, ke ja to klo 9-13
ja Köyliössä ti ja pe klo 9 - 13. Puhelinpalvelua klo 15 asti, puh. 044 7771801

Säkylä-Köyliön seurakunta

To 23.1. klo 18:15     Kirkkokuoroharjoitus Säkylän seurakuntatalolla. Ketola

Su 26.1.     ei jumalanpalvelusta Säkylän kirkossa. Kts. Köyliön kirkko

Su 26.1. klo 18      Pyhäkoulu Säkylän Pappilassa yli 4 vuotiaille lapsille.

Su 26.1. klo 19    käsityökerho Pappilan Puikot Pappilassa joka toinen sunnuntai-ilta.

Ti 28.1. klo 10-12      Perhekerho kokoontuu Pappilassa. Tarjolla lounasta 1€/hlö. Lämpimästi tervetuloa!

Ke 29.1.klo 18     Miestenpiiri Säkylän seurakuntatalolla. Huom. paikka!! Nieminen.

To 30.1. klo 18    Kenianlähetyspiiri ja vuosikokous Kinnasella, Tervantekijäntie 8. Mukana Johan Helkkula.

To 30.1. klo 18:15     Kirkkokuoroharjoitus Säkylän seurakuntatalolla. Ketola

La 1.2. klo 16    Kerhonohjaajapäiviin liittyvä nuorten messu Säkylän kirkossa. Avoin kaikille. Nieminen, Saarenketo, Pelkonen ja nuoret.

Su 2.2. klo 10     Messu Säkylän kirkossa. Messussa avataan vuoden 2020 yhteisvastuukeräys. Hautala (lit.), Nieminen (saarna), Pelkonen, Nuottakööri.

Su 2.2. klo 15     Yhteisvastuun 70v. konserttin Säkylän seurakuntatalolla
Kirkkokuoro, Kristiina Erkkilä ja tyttärensä. Kahvit lopuksi

Ti 4.2. klo 10-12      Perhekerho kokoontuu Pappilassa. Kerhossamme vierailee esittelijä Lhj:sta kertomassa kierrätyksestä perheille. Lämpimästi tervetuloa kaikki!

To 6.2. klo 18     Säkylän Pappilassa ilta omaisensa lähiaikoina menettäneille, yhteistä jakamista ja keskustelua.

Su 9.2. klo 15     Pyhäjoen kinkerit rukoushuoneella. Rukoushuoneyhdistys tarjoaa kahvit.

To 13.2. klo 17:30      Sydänmaan kyläyhdistylsen alueen kinkerit. Sydänmaan kylätalolla.

Köyliön kappeliseurakunta

Su 26.1. klo 10    Messu Köyliön kirkossa. Nieminen (lit),  Vuola (saarna), Ketola

Su 26.1. klo  14     Pikkukirkko kehitysvammaisille ja heidän läheisilleen Köyliön seurakuntatalo.Pelkonen

Ti 28.1. klo 10-12      Perhekerho kokoontuu Kepolan kerhotilassa. Tarjolla lounasta 1€/hlö. Lämpimästi tervetuloa

Su 9.2. klo 10      Messu Köyliön kirkossa. Nieminen (lit.), Vuola (saarna), Ketola. Palveluvuorossa Köyliön

pienviljelijäyhdistys. Kirkkokahvit Järvisalissa.

Ma 10.2. klo 13      Hartaushetki Köyliön Palvelukeskuksessa.

Su 16.2. klo 18     Rukouksen ja sanan ilta Köyliön seurakuntatalossa. Mukana Päivi ja Martti Poukka.

Ti 11.2. klo 10-12     Perhekerho kokoontuu Kepolan kerhotilassa. Lämpimästi tervetuloa

Tiedoksianto

Säkylä-Köyliön seurakunnan hautausmailla on hautoja, joiden määräaikainen hallinta-aika on päättynyt.  Haudat on merkitty haudalle asetetulla kuulutuksella. Hautaoikeuden haltijan hakemuksesta hautaoikeuden voimassaoloaikaa voidaan jatkaa (KL 1274/2003 17 luku 2 § 2 mom.). Hautaoikeuden haltijaa pyydetään ottamaan yhteyttä asiassa seurakunnan taloustoimistoon (puh. 044-725 1101).

Kerhot
Päiväkerhoryhmissämme on vielä vapaita paikkoja jäljellä, niitä voi tiedustella Kimmo Koivistolta
p. 044 7771817. Tervetuloa mukaan! Seurakunnan nettisivuilta löytyy lisää tietoa toiminnasta.

Alkää käykö vanhoilla  Säkylän ja Köyliön seurakuntien kotisivuilla

- niitä klikkaamalla todennäköisesti aiheutatte ongelmia omalle tietokoneellenne !!

sakylanseuranta.fi  ja koylionseurakunta.fi ei ole MITÄÄN tekemistä seurakuntamme kanssa !!