Avioliittoon aikovat, kastetut, avioliittoon vihityt ja kuolleet

Kastettu

Tuukka Viljam Kuusisto

Kuolleet

Malmi Irenne Niemi, 92v.

Irja Maria Pohjaranta, 90v.

Säkylä-Köyliön seurakunnan ja Köyliön kappeliseurakunnan
seurakuntatiedot paikallislehdessä

Kirkkoherranvirasto palvelee toistaiseksi vain puhelimen (p. 044 7771801) ja sähköpostin (sakyla-koylio.srk@evl.fi)
välityksellä viraston aukioloaikoina ma - pe klo 9-15.

Työntekijät ovat tavoitettavissa puhelimitse tai sähköpostilla (etunimi.sukunimi@evl.fi).

Säkylä-Köyliön seurakunta

Kirkot ovat avoinna seurakuntalaisille, hygienia- ja kokoontumisohjeita noudattaen.
Jatkossa striimataan lähinnä klo 10 jumalanpalvelukset, iltakirkkoja myös silloin kun on hiljaisuuden messu tms.

Ma 13.7. klo 18 Jumalan valtakunnan salaisuudet opetus- ja rukousilta Köyliön seurakuntatalossa. Vetäjänä Kalevi Laaksonen

Pe 17.7. klo 18:50 Anna-Kaisan Iltahartaus kuunneltavissa Radio yle ykkösellä. Uusinta klo 23.

Su 19.7. klo 10 Sanajumalanpalvelus Säkylän kirkossa. Nieminen, Pelkonen. Striimataan.

Su 19.7. klo 18 Sanajumalanpalvelus Köyliön kirkossa. Nieminen, Pelkonen

Ma 20.7. klo 18  Jumalan valtakunnan salaisuudet opetus- ja rukousilta Köyliön seurakuntatalossa. Vetäjänä Kalevi Laaksonen

Pe 24.7. klo 18:50 Anna-Kaisan Iltahartaus kuunneltavissa Radio yle ykkösellä. Uusinta klo 23.

Su 26.7. klo 10  Sanajumalanpalvelus Köyliön kirkossa. Vuola, Pelkonen. Striimataan.

Su 26.7. klo 12  Kolvaan maakirkko partiolaisten majalla, Haukikuljuntie. Nieminen, Pelkonen. Kirkkokahvit.

Tiedote

Säkylä-Köyliön seurakunnan hautausmailla on hautoja, joiden määräaikainen hallinta-aika on päättynyt. Haudat, joiden hallinta-aika on päättynyt 2019, on merkitty haudalle asetetulla tiedotteella. Hautaoikeuden haltija voi halutessaan jatkaa hautaoikeuden voimassaoloaikaa (KL 1274/2003 17 luku 2 § 2 mom.). Määräajaksi lunastetun haudan hautaoikeus päättyy ilman irtisanomista, kun määräaika on kulunut umpeen.

Hallinta-ajan jatkaminen ei ole pakollista, haudasta voi halutessaan myös luopua. Tällöin omaisen tulee poistaa haudalta hautamuistomerkki ja hauta palautuu seurakunnalle. Hallinta-ajan jatkosopimuksen kuulutusaika on 15.07.2020 - 15.01.2021. Hallinta-ajan jatkon maksut 25 vuodeksi ovat 1-2 hautapaikasta 50 euroa ja yli kahdesta hautapaikasta 100 euroa.

Hautausmailla on myös paljon hautoja, joiden hallinta-aika on umpeutunut jo ennen vuotta 2019. Myös näille haudoille laitetaan tiedotteita kesän aikana. Hautaoikeuden haltijaa pyydetään olemaan yhteydessä seurakunnan taloustoimistoon, jos haluaa hallinta-aikaa jatkaa, luopua haudasta tai haluaa muuten varmistaa hallinta-ajan voimassa olon.

Avaimia, avaimia

• Köyliön hautausmaalta löytynyt abloy avain 29.3. Tuntomerkkejä vastaan voi hakea khranvirastosta.

• Säkylän kirkon läheisyydestä löytynyt abloy avain.  Tuntomerkkejä vastaan voi hakea khranvirastosta. .

Hautalyhdyt

Haudoilla ei sallita lyhtyjä eikä hautakynttilöitä kesäaikana, ne haittaavat hautausmaan hoitotöitä ja saattavat aiheuttaa maastopalovaaran. Lyhdyt poistetaan haudoilta juhannuksen jälkeisellä viikolla ja ne voi noutaa huoltorakennuksen päädyssä olevalta alueelta 1.7. asti

Alkää käykö vanhoilla  Säkylän ja Köyliön seurakuntien kotisivuilla

- niitä klikkaamalla todennäköisesti aiheutatte ongelmia omalle tietokoneellenne !!

sakylanseuranta.fi  ja koylionseurakunta.fi ei ole MITÄÄN tekemistä seurakuntamme kanssa !!