nuoria ruohikolla

Nuorille

Nuorisotyön kohderyhmänä ovat ylä-astelaiset ja sitä vanhemmat.

Perustoimintaa ovat nuortenillat, joihin olet aina tervetullut. Kerran viikossa pidettäviin Iltoihin sisältyy hauskaa yhdessäoloa, pelejä, leikkejä ja sitä tärkeintä: opetusta Raamatusta. Listojen kärkipaikkaa jo vuosisatoja pitänyt bestselleri virkistyttää sisällöllään ja ravitsee sanomallaan.

Isoskoulu kuuluu vankkumattomasti perustoiminnan aateliin. Se on sinulle, joka haluat ottaa uusinnan riparistasi. Isosen roolissa pääset tarkastelemaan leirielämää uudesta näkökulmasta. Vuoden kestävä isoskoulu antaa eväät toimia vetäjien suurena apuna leirillä. Tule osaksi tiimiä ja liity mukaan. Työyhteydelle!

Nuorisotyö järjestää vuoden aikana myös reissuja valtakunnallisiin gospeltapahtumiin, jossa rokkaavat laadukkaat bändit. Mm. Karkkugospel, Ristilukki ja Maata näkyvissä-festarit kuuluvat ohjelmaan. Rock on!

Paikka haussa, suunta hukassa? Perjantaisin pidettävät nuortenillat ovat kaikille avoimia iltoja, joissa vietetään yhteistä laatuaikaa elämän isojen kysymysten äärellä. Lisäksi laulamme, pelailemme ja napostelemme.
Nuortenillat alkavat klo 18. Rippikoululaiset saavat merkinnän klo 19.30. Tilaan saa sen jälkeen jäädä pelailemaan ja juttelemaan.

NUORTENILLAT JA MUUTA TOIMINTAA SYKSYLLÄ 2018:
(Nuortenillat ovat aina klo 18-19.30 ellei toisin mainita)

Ohjelma ilmestyy elokuussa.

laitilan riparilla riparilaisia yhdessä rukoilemassa ringissä

Ota yhteyttä

Lapsi- ja nuorisotyönohjaaja
Rantatie 254
27800 Säkylä