Kuhinakonsertti, "Kesäyö kirkkomaalla", Anu Hälvä ja Robert Roozeman

Säkylän kirkko

Sopraano Anu Hälvä ja pianisti Robert Roozeman konsertoivat. HUOM! KONSERTIN ALKAMISAJANKOHTA on muuttunut, konsertti alkaa KLO 19! Vapaa pääsy, ohjelma 15 €.

Anu Hälvä on tunnettu monista tv- ja teatterirooleistaan. Hän on koulutukseltaan oopperalaulaja, musiikin maisteri, diplomilaulaja ja diplomilaulunopettaja. Ura on kestänyt yli 30 v ja sisältänyt kaikki musiikkiteatterin muodot revyystä oppperaan.  Vuodesta 2007 hän on toiminut teatterinohjaajana eri puolilla Suomea. Lisäksi hän konsertoi jatkuvasti eri orkesteiden ja pianistien kanssa sekä toimii laulupedagogina.

Robert Roozeman on hollantilaissyntyinen pianisti, joka on Suomessa tunnettu Uudenkaupungin Crusell- musiikkiviikon taiteilijoista. Hän on konsertoinut eri puolilla maailmaa niin orkestereiden solistina kuin omin resitaalein. Nykyään hän keskittyy enemmän kamari- ja duomusiikin esittämiseen.

Säkylän seurakuntatalo

Karjalaisen Kansan Messun kuoroharjoitus

Tule mukaan laulamaan Karjalaisen Kansan Messua. Yksiääninen kuoro valmistaa musiikin 1.7 klo 10 Köyliön kirkossa pidettävään messuun, johon liittyy Räisälän pitäjäjuhlat

Säkylän seurakuntatalo