Kaiken Kansan Kuoro: Suomalaisen Messun kuoroharjoitus

Köyliön seurakuntatalo

Suomalainen Messu tulee taas! Messu Köyliön kirkossa helatorstaina, 10.5. Tule mukaan projektikuoroon !

Viime syksynä Säkylän kirkossa toteutettu Suomalainen Messu tehdään siis uudestaan, nyt Köyliön kirkossa. Yksiääninen Kaiken Kansan Kuoro harjoittelee kolmesti ennen messua. Kuoro on avoin kaikille asiasta kiinnostuneille riippumatta sitä, oletko laulanut tätä messu aiemmin. Kuoron harjoitukset 11.4; 25.4 ja 2.5 sekä messupäivänä 10.5.

Säkylän kirkko

messu

messu Säkylän kirkossa. Isosten siunaaminen. Vuola, Saarenketo, Pelkonen. Lapsikuoro ja nuorten lauluryhmä Kuopion Kallaveden seurakunnasta johtajanaan Mari Vuola-Tanila.

Köyliön kirkko

sanajumalapalvelus

sanajumalanpalvelus Köyliön kirkossa. Vuola, Pelkonen, Nuottakööri.

Säkylän seurakuntatalo

Karjalaisen Kansan Messun kuoroharjoitus

Tule mukaan laulamaan Karjalaisen Kansan Messua. Yksiääninen kuoro valmistaa musiikin 1.7 klo 10 Köyliön kirkossa pidettävään messuun, johon liittyy Räisälän pitäjäjuhlat