Kahvimatinea

Kahvimatinea Yhteisvastuu-keräyksen hyväksi

Mukava sunnuntai-iltapäivän kahvimatinea Yhteisvastuukeräyksen hyväksi!  Musiikkia laidasta laitaan, mukana on Huittisten Musiikkiopiston säkyläläisiä ja köyliöläisiä soittajia; Pentti Laine klarinettinsa kera, Kepolan Laulumiehet  Ari Helkiön johdolla sekä Säkylän kirkkokuoro ja aikuisopiston lauluryhmä Viihdelaulajat Sari Mäkisen johdolla. Konsertin kahvilippu maksaa 5 €/ henkilö. Kahvitarjoilun järjestää diakonityö.

Köyliöntie 4
27710 Köyliö

Olen pitkään diakoniatyötä tehnyt arjen työntekijä. Sydäntä lähellä on yksittäisen ihmisen kohtaaminen ja taakkojen jättäminen rukouksessa Jumalan käsiin.

Kotielämässä arjen jakavat ja iloa antavat aviomies, 3 tytärtä ja kaksi koiraa.

Mottoni on: aina vois olla huonomminkin. Ei siis syyntä lannistua, aina on toivoa.

Karjalaisen Kansan Messun kuoroharjoitus

Tule mukaan laulamaan Karjalaisen Kansan Messua. Yksiääninen kuoro valmistaa musiikin 1.7 klo 10 Köyliön kirkossa pidettävään messuun, johon liittyy Räisälän pitäjäjuhlat

Säkylän juhannustori

Lähetystyön myyntipöytä Säkylän juhannustorilla