Neulekirkko ja kirkkokahvit

Säkylän kirkko

Neulekirkko

Neulekirkko on käsityöystävällinen jumalanpalvelus. Voit halutessasi ottaa mukaasi käsityön ja tehdä sitä rauhassa jumalanpalveluksen aikana.  Jokainen silmukka tai kuvio on rukousta sen puolesta, jolle valmis työ annetaan.

Sanajumalanpalveluksessa otetaan myös käyttöön Pappilan Puikot- ryhmän valmistamat uudet kastepeitot.

Kolehtiin voit tuoda perinteisen rahalahjan sijaan tai lisäksi myös lankoja tai valmiita neuleita. Langat luovutetaan Pappilan Puikoille ja valmiit neuleet oman srk:n diakoniatyölle.

Kirkkokahvit Pappilassa jumalanpalveluksen jälkeen.

Leena ja Kimmo Santasella, Karhusuontie 491 a, Säkylä

Kesäseurat

Kesäseurat Leena ja Kimmo Santasella. klo 16 Karhusuontie 491 a. Mukana Trio Visseli. Nieminen. Kolehti. Ystävyysseurakuntatyölle.

Palmulan pihalla, Koivulantie 31

sanajumalanpalvelus

maakirkko Kolvaassa Palmulan pihalla, Koivulantie 31. Isotalo, Mäkinen. Säkylän kirkossa ei ole jumalanpalvelusta.

Köyliön kirkko

messu

messu Köyliön kirkossa. Saarna Isotalo, lit. Nieminen, Mäkinen. Sirpa Lahti, laulu.