Neulekirkko ja kirkkokahvit

Säkylän kirkko

Neulekirkko

Neulekirkko on käsityöystävällinen jumalanpalvelus. Voit halutessasi ottaa mukaasi käsityön ja tehdä sitä rauhassa jumalanpalveluksen aikana.  Jokainen silmukka tai kuvio on rukousta sen puolesta, jolle valmis työ annetaan.

Sanajumalanpalveluksessa otetaan myös käyttöön Pappilan Puikot- ryhmän valmistamat uudet kastepeitot.

Kolehtiin voit tuoda perinteisen rahalahjan sijaan tai lisäksi myös lankoja tai valmiita neuleita. Langat luovutetaan Pappilan Puikoille ja valmiit neuleet oman srk:n diakoniatyölle.

Kirkkokahvit Pappilassa jumalanpalveluksen jälkeen.

Säkylän kirkko

messu

messu Säkylän kirkossa. Isosten siunaaminen. Vuola, Saarenketo, Pelkonen. Lapsikuoro ja nuorten lauluryhmä Kuopion Kallaveden seurakunnasta johtajanaan Mari Vuola-Tanila.

Köyliön kirkko

sanajumalapalvelus

sanajumalanpalvelus Köyliön kirkossa. Vuola, Pelkonen, Nuottakööri.

Säkylän seurakuntatalo

Karjalaisen Kansan Messun kuoroharjoitus

Tule mukaan laulamaan Karjalaisen Kansan Messua. Yksiääninen kuoro valmistaa musiikin 1.7 klo 10 Köyliön kirkossa pidettävään messuun, johon liittyy Räisälän pitäjäjuhlat