Jouluvaellus

Säkylän seurakuntatalo

KAIKILLE AVOIN JOULUVAELLUS. NÄYTÖKSET KLO 18 JA 19. Jouluvaellus tuo esille joulun pääsanoman Jeesuksen syntymän. Erona perinteisiin joulunäytelmiin on yleisön aktiivinen osallistuminen liikkumalla ja laulamalla.

Jouluvaellus tuo esille joulun pääsanoman  Jeesuksen syntymän. Erona perinteisiin joulunäytelmiin on yleisön aktiivinen osallistuminen liikkumalla ja laulamalla. Vaellus myös alkaa ajallisesti kauempaa, profeettojen ennustuksista tulevasta Messiaasta.

Tapahtuma on suunnattu etenkin 4-10v. ja lapsiperheille. Siihen sisältyy tuttua adventin ja joulunajan musiikkia kuten Hoosianna ja Enkeli taivaan. Vaellus tapahtuu viidessä "huoneessa", joista kussakin nähdään Raamatun tapahtuma. Henkilöinä ovat mm. kertoja Luukas, Jesaja, Daavid, enkeli Gabriel, paimenet, itämaan tietäjät ja tietysti Maria ja Joosef.

Jouluvaelluksen käsikirjoituksen on tehnyt Pertti Luumi ja musiikin Kaija Eerola. Malli on otettu seurakunnissa yleistyneestä pääsiäisvaelluksesta. Tavoitteena on, että vaelluksessa koetaan joulunajan tapahtumat elämyksellisesti, itse tapahtumiin osallisina.

Lapsi- ja nuorisotyönohjaaja
Rantatie 254