Suomalainen Messu

Säkylän kirkko

Suomalainen Messu paikallisin voimin toteutettuna

Lasse Heikkilän säveltämä Suomalainen messu totetutetaan paikallisin voimin Säkylän kirkossa uskonpuhdistuksen merkkipäivänä 05.11.2017 klo 18. Mukana on varta vasten koottu Kaiken Kansan Kuoro ja Kaiken Kansan Bändi sekä ryhmä Säkylän Naisvoimistelijoiden tanssijoita. Liturgina Ismo Nieminen, saarna Aila Isotalo ja kanttoreina Mikko Pelkonen ja Sari Mäkinen. Tervetuloa!

Säkylän kirkko

messu

messu Säkylän kirkossa. Isosten siunaaminen. Vuola, Saarenketo, Pelkonen. Lapsikuoro ja nuorten lauluryhmä Kuopion Kallaveden seurakunnasta johtajanaan Mari Vuola-Tanila.

Köyliön kirkko

sanajumalapalvelus

sanajumalanpalvelus Köyliön kirkossa. Vuola, Pelkonen, Nuottakööri.

Säkylän seurakuntatalo

Karjalaisen Kansan Messun kuoroharjoitus

Tule mukaan laulamaan Karjalaisen Kansan Messua. Yksiääninen kuoro valmistaa musiikin 1.7 klo 10 Köyliön kirkossa pidettävään messuun, johon liittyy Räisälän pitäjäjuhlat