Kirkkokuoro

Perinteikäs Säkylän kirkkokuoro on perustettu jo vuonna 1927 ja täyttää tänä syksynä siis jo 90 vuotta.

Säkylän kirkkokuoro on aktiivinen kuoro. Kuoron vahvuus oli keväällä 2015 noin 22 laulajaa ollen näin Satakunnan suurimpia kirkkokuoroja. Kirkkokuoron kaikissa neljässä äänialassa on laulajia, mutta toimintaan kaivataan aina uusia laulajia mukaan.

Viime vuosina kirkkokuoron ohjelmisto on painottunut uudempaan kotimaiseen hengelliseen musiikkiin ja säveltäjiin, kuten Pekka Simojoki, Petri Laaksonen ja Lasse Heikkilä. Ohjelmistossa ei kuitenkaan unohdeta perinteikästä ja juhlavaa kirkkokuoro-ohjelmistoa.

Kirkkokuoro harjoittelee Säkylän seurakuntatalolla torstaisin klo 18.15 - 19.45. Kuoroa johtaa kanttori Sari Mäkinen.